Az MVSZ múlt hét végén ülésező Küldöttgyűlése és Elnöksége állást foglalt az Egészségügyi Világszervezet képében egyre fenyegetőbben színre lépő világkormány diktatúrája ellen.

 

Íme az MVSZ Küldöttgyűlésének és Elnökségének állásfoglalása:

 

Felszólalás

a körvonalazódó WHO-diktatúra ellen

A vírusjárvány kapcsán nyert eddigi tapasztalataink alapján kijelentjük, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jelenlegi, nemzetek feletti diktatórikus irányításra való törekvése káros a világ összes nemzetére nézve, és a Magyarok Világszövetsége számára elfogadhatatlan. Ebből következően az MVSZ Küldöttgyűlése és Elnöksége javasolja Magyarország Kormányának, hogy

• próbálja minden eszközével a körvonalazódó WHO-diktatúrát megakadályozni;

• és amennyiben ezt nem lehet megnyugtatóan, kellő garanciákkal rendezni, léptesse ki Magyarországot a WHO-ból.

 

Budapest, 2022. május 21.

 

A Magyarok Világszövetségének

Elnöksége és Küldöttgyűlése

 

Előzmények

Mint ismert, Patrubány Miklós, az MVSZ elnöke már február végén levéllel fordult Áder János köztársasági elnökhöz, Orbán Viktor miniszterelnökhöz, és az érintett miniszterekhez – Gulyás Gergely, Szijjártó Péter, Kásler Miklós -, és kérte felelős cselekvésüket ez ügyben, majd Dr. Papp Lehel György vezetésével egy WHO-munkacsoportot is életre hívott. Az MVSZ Elnöke részletesen ismertette az ügyet Háború az emberiség ellen című, májusi nemzetpolitikai előadásában.

 

————————————————————————–

MVSZ Sajtószolgálat

11059/220528