A világ kettéhasadt. Az egyik fele nap mint nap engedi, hogy hazugságokkal mérgezzék tudatát és vakon rohan a szakadékba. A másik fele ébredőben van. Van, aki csak érzésben, aztán van, aki meg is fogalmazza, hogy itt valami nem stimmel. És vannak, akik mélyre ásnak és feltárják az okokat, az igazságot.

Pár napja az autóban hallgattam a rádiót. Többnyire a Bartókot bírom már csak, néha azt sem. A Kossuthon azt lesem, mit szivárogtat ki az állam a mainstream propaganda résein. A Spirit FM-en azt nézem, akad-e a balliberális oldalon még néhány épeszű ember.

 

A héten zajlott Davosban a Világgazdasági Fórum ülése. A világ önjelölt elitje gyűlt össze bulizni, hogy a világot elárasszák a klímapánik, járványpánik fenyegetésével, készítve elő a terepet az Ipar 4.0 kiteljesedéséhez, a teljes robotizációhoz, a vakcinák általi népességszabályozáshoz, a szociális kreditrendszer bevezetéséhez, a totális megfigyelő államhoz, a bolsevizmus globalizálásához, ahol az ember életének értelmet adó munkát kiveszik a kezünkből és alapjövedelemmel tartanak tápon minket, mert legalább egy minimális fogyasztói tömeg kell, akik felveszik a gazdaság termelési hozamát, és cselédek is kellenek az elit ellátásához. Egy embertelen és ember nélküli világ van kibontakozóban.

 

Ugyanekkor zajlott Genfben jelenkorunk legfontosabb eseménye, a WHO globális pandémia-szerződésének aláírása. Mit jelent ez? Röviden: a világ összes államának lemondása saját szuverenitásukról, beleértve az USA alkotmányának szétverését.

Erről a létező legfontosabb eseményről se a királyi médiában, se az ellenzéki médiában egy vak hangot nem hallottam. A Spirit FM-en még mindig az ellenzék saját sebeit nyalogatja, az elvesztett választás után latolgatják, mit kéne Gyurcsánynak, Márki-Zaynak, akárkinek csinálnia négy év múlva? Kit érdekel?

Mi van? Miről beszélnek ezek? A Kossuthon pedig háborús vészhelyzetet hirdetnek, érthetetlen virágnyelven, amiből nem lehet tudni, most akkor ez mit jelent? És aláírta Szijjártó Genfben, vagy nem írta alá? Értem én, hogy a kormány egyensúlyozni próbál, de ez már kezd túl sok lenni. Pokolba a politikai korrektséggel. Végül is: az életünkről van szó! Nem csak a miénkről, de az egész emberiségéről!

 

Fel kell tennünk a kérdést: akkor ezek – mármint a média – tulajdonképpen mit is csinálnak?

Ha a legfontosabb dolgokról nem tudunk meg semmit, akkor mit művelnek?

Eszembe jut drága mesterem, a 2011-ben elhunyt Makovecz Imre, aki, amikor a ’80-as évek végén lakásokban összegyűlve tanulócsoportokban készültünk a távoli jövőre, egy mitikus korra, amikor kiemelkedünk végre a materializmusból és kiszabadulunk a központosított állam mindenható kontrollja alól, és belekezdünk az önigazgató társadalom felépítésébe, a világháborúk által szétvert Közép-Európa feltámasztásába, hogyan jellemezte a korabeli médiát: Az nem tesz mást, mint dezinformál és amnéziát kelt.

 

Vagyis hazudik és arra késztet, hogy nemhogy a száz évvel azelőtti, a jelenkorunkat ma is meghatározó történelmi eseményekre, de már a két héttel ezelőtti hírekre se emlékezzünk. És utána feltette a kérdést:

Gyerekek, azt remélem, tudjátok, hogy miért gyűlünk itt össze? Hát azért, hogy a bolsevizmusnak egyszer vége legyen. Ekkor mi, egyetemisták, összerezzentünk… vajon hallgat-e minket a felpuhuló diktatúra, Kádár titkosszolgálata? El se tudtuk képzelni, hogy ennek a rendszernek valaha vége lesz. DE nem telt bele 4-5 év, és elkövetkezett 1989. Akkor azonban szép reményekkel telve, hallatlan naivitással vetettük bele magunkat az újba, és csak lassan, évtizedek alatt jöttünk rá, hogy át lettünk verve. A szocialista kísérlet ugyan véget ért, de csak azért, hogy előkészítse a terv következő fázisát, a bolsevizmus globalizálását.

 

Ennek küszöbére érkeztünk, egy történelmi pillanatra, ami hasonlít Nagy Imre újratemetésének ünnepére, mert valami éppen véget érni látszik, és most megint itt vagyunk, egy még nagyobb szarban, és kezdhetjük elölről.

Akkor beszéljünk a lényegről.

 

Európa valamennyi állama az USA vazallusa, madzagon rángatott csatlósa, az oroszok és belaruszok kivételével. Idézem azt a tudóst, Astrid Stuckelbergert, aki 30 éves kutatói tapasztalattal rendelkezik. A 2009-13-as években a WHO-nál dolgozott, a világjárványok szakértőjeként. 180 publikációja és 12 könyve jelent meg. Ma üldöztetést szenved, mert az igazságról beszél. Mit mond ő a médiáról?„A médiát a multinacionális „cégek” fizetik. Nemzetközi kalózoknak hívom őket.”

Nem marad más számunkra, mint az alternatív média.

 

Időközben nyilvánosságra került a CIA egyik dokumentuma, mely a legveszélyesebb társadalmi csoportokat nevezi meg. A listán a terroristák, bűnözők sorában egy érdekes tétel szerepel: az oknyomozó újságíró. Gondoljunk csak Edward Snowdenre, vagy Julian Assange-ra. Egyik ilyen fenegyerek George Webb, független amerikai oknyomozó újságíró, aki mindenhol ott van, ahol valami fontos történik, egyelőre szabadlábon. A héten ott volt Genfben – mint írja: egyedül. Az alternatív újságírók mind Davosban voltak, de a világ legfontosabb eseményén, a WHO-szerződés aláírási procedúráján rajta kívül nem volt ott senki.

Webb felfedte, hogy a tervezett járványra készülő vakcinák ajánlatai a genfi ENSZ-központ egy alkalmazottjához futnak be. A vakcinabizniszből befolyó dollármilliárdok pedig az ő közvetítésével hová is csordogálnak? Az ukrán milliárdos, Igor Kolomojszki kezéhez. Ő az, aki az ukrán náci Azov magánhadsereget pénzeli, akik a mariupoli Azovsztal acélművet is védték – amint ezt minden épeszű mariopuli járókelő tudja, akiket eddig Kolomojszki mesterlövészei próbáltak leszedni, ha az utcára merészkedtek, ennivalóért, vízért. Tehát az orosz-ukrán háború és a vakcinabiznisz közt direkt kapcsolat van. A vakcinák tervezése nemcsak a dr. Fauci érdekeltségébe tartozó vuhani laborban, hanem az Ukrajnába telepített amerikai biolaborokban is folyt, sőt, a tesztelést is részben itt végezték, a lakosságon.

 

Itt tehát egy globális bűnszervezetről van szó. Ez nem összeesküvés-elmélet, ez kérem gyakorlat, a javából. A médiának ha valamiről, hát erről kellene tudósítania. És mi volt a hét másik bombahíre, amiről szintén egy vak hang nem szólt sehol?

Pár napja valaki megtalálta egy washingtoni civil szervezet, az NTI (Nuclear Threat Initiative) honlapján a tavaly Münchenben lezajlott, általuk szervezett majomhimlő-pandémia-szimuláció forgatókönyvét. Akik két éve kinyomozták, hogy a Covid-pandémia, azaz tervezett járványt megelőzően Brooklynban szintén lezajlott egy Event 201 nevű szimulációs gyakorlat, ahol az érintett nemzetközi résztvevők elpróbálták, hogyan kell majd cselekedni, ha a járványt kirobbantják, azonnal megkapták a konteós vádat. Nos, ugyanazok a szereplők most ezt újra megismételték. De ez még mind nem elég, hogy egy éve már tudták, hogy épp a majomhimlő fog felbukkanni, hanem ráadásul a leendő járvány részletes, 2025-ig tartó forgatókönyvét is feltették, melyben egy érdekes részlet olvasható, idézem:

“Monkeypox engineered to be vaccine-resistant” azaz: “A majomhimlő oltás-rezisztensnek van tervezve”

értsd: a majomhimlő tervezett, és alkalmas eszköz népirtásra, genocídiumra.

Ezt nyíltan bevallják.

 

És továbbmennek. A féléves ütemekre lebontott forgatókönyv szerint a járvány megjelenésekor – 2022 tavaszán – még csak 4 haláleset lesz. Ez eddig stimmel.

2023 januárjában már 1,3 millió áldozat lesz, jövő májusban már 27 millió, decemberre 271 millió halottal számolnak.

Itt tehát fehéren-feketén olvasható, hogy igaz Bill Gates fenyegetése, hogy közeleg egy igazán pusztító járvány, amit ők terveztek, és ami tényleges népirtásba fog torkolni.

 

Mit tegyünk hát? Legyünk tárgyilagosak: az igazság nálunk van. Mi vagyunk a Föld sója. Nem tehetünk mást, mint hogy az igazságot képviseljük. És most a Szentíráshoz fordulunk. Miért is leszünk ma botcsinálta papok? Mert az Egyházat is megszállta a Deep Church hatalma. Ahogy a politikát, a szellemi életet és a gazdasági életet is a bitorlók szállták meg.

És hogyan szóltak e sorsdöntő hét aktuális evangéliumi részletei?

 

Közeleg Pünkösd. Idén ez az emberiség Pünkösdje is lesz. Újjászületünk-e a szellemben, vagy sem? Az evangéliumok Jézus búcsúbeszédéből idéznek, mert ő látja saját jövőjét. És azt is, hogy hívei üldöztetést fognak szenvedni: „Ki fognak zárni benneteket a zsinagógákból. Sőt eljön az óra, amikor mindaz, aki megöl titeket, azt hiszi, hogy szolgálatot tesz Istennek, így tesznek majd veletek, mert nem ismerik sem az Atyát, sem engem.” Mindez elkövetkezett.

De hozzáteszi: a világ fejedelmét már elítélték.

És akkor mi a teendőnk?

 

Ma – ha Magyarország népe felébredne – az az idő van, amikor a véres kardot körbe kellene hordozni az országon, száguldó lovasokkal. Mert végveszélybe kerültünk mi is és az egész emberiség. A láthatatlan ellenség köztünk van, itt, a tudatunkban.

Idézem ismét a Genfben élő norvég tudóst, Astrid Stuckelbergert: „Meg kell szerveznünk egy párhuzamos társadalmi rendszert.”

 

Igen, kedves barátaim, ez az, amit a jelenkor követel tőlünk. A bizalom az intézményekben, az államban végleg megingott, sőt, összeomlott. Sem az állam, sem az egyház, sem a nemzetközi szervezetek már nem az emberiség oldalán állnak, Meg kell tehát szerveznünk saját iskoláinkat, saját kórházainkat, saját gazdaságunkat, a második Magyarországot, mint az őskeresztények Róma katakombáiban, szemben a bontakozó világkormánnyal.

 

Meg kell teremtsük saját pénzünket, mielőtt az ellenfél ránk erőlteti a globális digitális valutát, a CBDC-t. Le kell ráznunk az önjelölt technokrata elit uralmát, akik megfosztanak minket a munkától, az egészséges élelem helyett szintetikus moslékkal akarnak etetni, tudatunkat a hazugság kábulatában tartani, és vakcinákkal mérgezni minket és gyermekeinket.

Legyen a ti beszédetek: igen, igen, nem, nem; ami ezeknél több, a gonosztól van.

 

Beszéljünk a valóságról. Ezt a mételyt nekünk kell eloszlatnunk. Kérdezzünk rá a dolgainkra. Ne engedjük a mellébeszélést. Álljunk ki magunkért, és tervezzük meg saját jövőnket, ne engedjük, hogy ők tervezzék a miénket. Mert az a jövő, amit ők szánnak nekünk, a halálba és a hazugságba vezet.

 

Kevés az időnk, munkára fel. Alakítsunk tanulóköröket, melyekben megtervezzük jövőnket. Keressük meg a még létező gazdákat, helyi termelőket, akik képesek emberi fogyasztásra alkalmas élelmiszerrel ellátni minket. Keressük meg azokat az orvosokat, akik tudnak és akarnak gyógyítani. Keressük meg azokat a tanítókat, akik kezébe adhatjuk gyermekeink nevelését. Keressük meg egymást.

 

Köszönöm a figyelmet.”

(ez a tervezett teljes szöveg, a helyszínen az időkorlát miatt ennek spontán rövidített változata hangzott el)

MVSZ Sajtószolgálat

11064/220531