A The Exposé ma hívta fel a figyelmet arra, hogy pár órával Boris Johnson lemondásának bejelentése előtt a brit kormány közzétette a 2022. április 1. – május 31. közötti COVID-19 elhalálozási statisztikákat.

A brit egészségügyi hatóság UK Health Security Agency UKHSA) által közzétett adatokból kiviláglik, hogy a jelzett időszakban a COVID-19 okozta halálesetek döbbenetesen magas, 94%-os arányban a “vakcinázottak” körében következtek be. Lásd az 1. ábrát.

Ugyanakkor a brit nemzeti statisztikai hivatal, az Office for National Statistics (ONS) is közzétette a 2022. január 1. – május 31. közötti időszak elhalálozási statisztikáját, amelyben feltünteti a COVID-19 fertőzés következtében elhunytak “vakcinázottsági” állapotát is. Az abból kiemelt adatok azt az egészen megdöbbentő képet mutatják, mely szerint a vizsgált időszak 4.935 COVID-halálesete közül, 4.216 a háromszor oltottak körében következett be, míg a teljességgel oltatlanok közül mindössze 288-an haltak bele a betegségbe. Lásd a 2. ábrát.

 

Mindez drámai módon szemlélteti, hogy mennyire hatástalanok a COVID-vakcinák, amelyek, ahelyett, hogy védenének, tönkreteszik az emberek természetes immunrendszerét – fejti ki az ismertető.

 

Vajon mikor kezdik el itthon a megmondó emberei – Müller Cecília, Merkely Béla, Szlávik János és társaik – fújni a nótát, hogy „oltakozzunk”, mert a “vakcina” “megvéd” és “enyhíti a betegséget” – kérdezzük mi is, megdöbbenve a fenti adatokon.

 

A The Exposé teljes írása itt olvasható:

https://expose-news.com/2022/07/11/boris-distraction-uk-gov-revealed-triple-vaccinated-94percent-covid-deaths/

 

MVSZ Sajtószolgálat

11082/220711