Az Ausztráliában élő Balla József, aki az angol nyelvű sajtót figyeli fontos amerikai fejleményről tudósított. Íme:

 A CONTAGION of COURAGE is spreading across America as pilots, police, firefighters and other workers say, “Take this JAB and SHOVE it!”

 Friday, October 15, 2021 by: Mike Adams

https://www.naturalnews.com/2021-10-15-a-contagion-of-courage-is-spreading-across-america-pilots-police-firefighters.html

 

Miután tömegesen vakcinázták be a feledékeny birkákat (az első 30%), majd ösztönözték vagy fenyegették a könnyen irányítható, engedelmességet imádókat (további 30%), a népirtó oltóanyag-erőltetők elérték az ország hevesen ellenálló 40%-át, amely nem hajlandó együtt masírozni az vakcina-fasizmussal.

 

Amerika-szerte pilóták, tűzoltók, rendőrök, seriff helyettesek, építőmunkások, irodai dolgozók és még sokan mások azt mondják:

 

„Fogd ezt a SZURIT és DUGD a…!”

 

A bátorság ragályos

 

Amikor tájékozott amerikaiak csoportjai felkelnek, és azt mondják: „Nem!” a népirtó vakcina-zsarnokoknak, a zsarnokok végül kénytelenek meghátrálni azon egyszerű oknál fogva, hogy dolgozók nélkül nem lehet a társadalmat irányítani. És ha ezek a dolgozók úgy döntenek, hogy nem éri meg kockáztatni egészségüket és életüket a vacak fizetésért, a hamarosan elértéktelenedő dollárral, a társadalom egyszerűen képtelen működni.

 

A munkások lázadása legjobban ebben a kendőzetlen videóban jelenik meg „Old Man Cruz”, (nincs köze Ted Cruz szenátorhoz ), egy építőmunkás szavaiban, aki elmagyarázza, mi történik, ha a dolgozók kiállnak az oltási zsarnokság ellen: (színes nyelvi figyelmeztetés)

Videó az eredeti cikkben..

 

„Ha együtt álltok, nem vehetik el méltóságotokat és büszkeségeteket!”

 

A chicagói rendőr szakszervezet vezetője azt mondja Lori Lightfoot polgármesternek, hogy menjen a fenébe.

Amint arról a The Epoch Times is beszámol , a chicagói rendőr szakszervezeti elnök, John Catanzara kijelentette, hogy ha Chicago megpróbálja oltási rendelkezéseket rákényszeríteni a városban dolgozó rendőrökre, Chicago holnaptól elveszíti a rendőrség felét.

 

A TET-ből:

„Ne töltse ki a portál adatait” – mondta John Catanzara, a chicagói Fraternal Order of Police elnöke, egy YouTube-on közzétett videóban a rendőröknek. „Nagyon egyértelművé tettem álláspontomat a vakcinával kapcsolatban, de nem hiszem, hogy a város felhatalmazással rendelkezik arra, hogy ezt bárki számára elrendelje – nem beszélve a kórtörténetéről.”

Catanzara szerint a rendőrségi szakszövetség pert indít a város ellen, ha Lori Lightfoot polgármester adminisztrációja megpróbálja kierőszakolni a rendelkezést, amely előírja, hogy a város dolgozóinak péntekig be kell jelenteniük oltási státuszukat, vagy „fizetés nélküli” státuszba kell helyezni őket.

 

„Nyugodtan mondhatjuk, hogy Chicago városában a hétvégén 50 százalékos vagy annál kisebb rendőrségi állomány lesz” – mondta Catanzara. “Garantálhatom, hogy a fizetés nélküli állapot nem tart tovább 30 napnál” – mondta Catanzara kedden. „Nem igaz, hogy képesek lesznek fenntartani egy rendőrségi munkaerőt 50 százalékos vagy annál kisebb kapacitáson több mint hét napig, anélkül, hogy valami ne zökkenne ki.”

 

A mai helyzetfrissítési podcastomban a Chicagói hétvégét a „Chicagoi tisztogatás”-ként írom le, ahol az erőszak és a törvénytelenség robbanásszerű lesz, mivel Lightfoot halálos, népirtó tüske fehérje-injekcióval próbálja rákényszeríteni a rendőrséget az oltási öngyilkosságra.

 

Hasonlóképpen, Seattle hamarosan elveszíti rendőrségének 40% -át az oltási rendelkezések miatt. Ahogy arról a Zero Hedge beszámol:

Ez elkerülhetetlen volt-mivel az oltási megbízatások határidőhöz közelednek országszerte, az amerikai dolgozók, szolgálati személyek és sportolók hatalmas tömegei felmondással vagy fegyelmi eljárással szembesülnek a Covid-19 vakcina megtagadása miatt.

 

Los Angelesben csaknem 1000 tűzoltó perli be a várost a rendeletek miatt. A Southwest Airlines pilóta szakszervezete a múlt héten beperelte a társaságot, mielőtt a létszámhiány miatt a hétvégén (és hétfőn több) több mint 2000 járatot töröltek. Eközben az orvosok és ápolók országszerte perelni kezdték munkáltatóikat.

Seattle… az október 18 -i határidő közeledtével elveszíti 1000 fős létszámának 40% -át.

 

„A környezet meglehetősen mérgező és negatív hosszú ideje” – mondta az egyik rendőr névtelenül a Fox 13 -nak. „Nem csak ezen egész rendelkezés miatt, hanem azt megelőzően is. Nem vagyok biztos benne, hogy ez lenne a jó hely arra, hogy hosszú távon dolgozzak a lelki egészségemért. Nagyon stresszes. ”

 

Részletes információkat a mai helyzetfrissítési podcastban talál.

 

A mai helyzetfrissítés a „bátorság fertőzéséről”, valamint a fegyveres „Terminátor” robotkutyákról szóló hírekről szól, amelyeket hamarosan az elbocsátott rendőrök helyére telepítenek olyan városokban, mint Chicago.

 

Ezenkívül elárulom, hogy a belbiztonság miért alkalmazza az állításuk szerint „nem mérgező” gázt egy vegyi támadásokat szimuláló sorozatában New Yorkban, október 18-tól. Tényleg elhiszi valaki, hogy ez csak gyakorlat?

 

Brighteon.com/93b4fe22-dad0-4835-b59f-663344342147

————————————————————————–

A Magyarok X. Világkongresszusa 2021. augusztus 20-án ért véget, amikor a Záró-konferencia elfogadta a Záró-nyilatkozatot

Lásd itt:

A Szent Korona erejével: harc a COVID-fasizmus ellen!

https://www.facebook.com/mvsz.sajtoszolgalat/posts/4170756569668973

itt angolul:

With the Power of the Holy Crown: Fight against COVID Fascism!

https://www.facebook.com/mvsz.sajtoszolgalat/posts/4179364435474853

itt pedig németül:

Mit der Kraft der Heiligen Krone: Kampf gegen den COVID-Faschismus!

https://www.facebook.com/mvsz.sajtoszolgalat/posts/4294336690644293

 

Továbbította az MVSZ Sajtószolgálat

10933/211016