A vidéki Magyarország még hallgat, figyel, gondolkodik, tépelődik, de a fővárosban, Budapesten már megmozdult valami a „koronavírus-járvány” közepette. Az Alkotmánybíróság székháza előtt dr. Pócs Alfréd orvos nyitotta meg a szónoklatok sorát, amelyet Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetsége (MVSZ) elnökének beszéde zárt.

 

Az MVSZ Sajtószolgálata hírt adott arról, hogy szeptember 15-én, szerdán több mint százan tüntettek a Magyar Orvosi Kamara (MOK) Szondi utcai (VI. kerület) székházánál (az ügyfélfogadási idő ellenére „természetesen” zárva volt a bejárati kapuja, senki sem vette át az Orvosok a Tisztánlátásért Mozgalom petícióját). Majd két hét múlva, október elsején, pénteken délelőtt 10 órát követően már több mint ötszázan demonstráltak a COVID-fasizmus elleni küzdelem jegyében az Alkotmánybíróság (AB) Donáti utcai (I. kerület) épülete előtt a „koronavírus-járványra” hivatkozó, ismét veszélyhelyzetet teremtett kormány és Országgyűlés katasztrofális, testet-lelket ölő egészségügyi politikája ellen.

 

Patrubány Miklós dübörgő fasizmusnak, COVID-fasizmusnak nevezte napjaink legsúlyosabb kihívását, amelynek megfékezésében az Alkotmánybíróságnak kiemelkedő szerepe lehetne, amennyiben hivatásának magaslatán állna. Azonban az MVSZ elnöke kirívó példákkal szemléltette az 1989-ben életre hívott AB működésének évtizedekig tartó törvénysértő voltát. Értékelése szerint a rendszerváltás egyik kiemelkedő intézményeként éltre hívott testület a rendszerváltás legfőbb akadályozójává vált. A Zétényi-Takács törvényeknek egy láthatatlan alkotmányra való hivatkozással történt megsemmisítése teljességgel lehetetlenné tette a magyarországi rendszerváltást.

Most még csak a kényszervakcinázás ellen fellépő egészségügyi dolgozókat fenyegeti az állásvesztés, a kirekesztés, a diszkrimináció, hangzott el a rendőri sorfallal védett Alkotmánybíróságnál (csupán a legfelső emeleten égett a villany egy szobában), ám mi lesz, ha például a rendőrökre és a katonákra is sor kerül?

Számos alkalommal nyílt színi tapssal és helyesléssel fogadott beszéde végén Patrubány Miklós igaz rendszerváltásra, a történeti alkotmány jogfolytonosságának helyreállítására, és a COVID-fasizmus megfékezésére hívott fel.

 

Dr. Pócs Alfréd állásából felfüggesztett orvos, a MOK Heves Megyei Szervezetének volt elnöke, az MVSZ koronavírus-ügyi szószólója is az Alaptörvénybe és a Büntető Törvénykönyvbe ütköző kényszerítés és diszkrimináció tarthatatlanságát emelte ki, valamint a világszerte életeket mentő Ivermektin gyógyszer forgalmazásának honi megtiltását.

 

Miután az AB képviselője átvette Gurabi Ágnes főszervezőtől a rendszerváltásért kiáltó tüntetők petícióját, a Margit hídon átsétálva, az országgyűlési irodaház rövid szónoklatok kedvéért megállva, az Országház előtt elhaladva megérkeztek a Szabadság térre.

 

Az AB székháza előtti mintegy kétórás rendezvényt további felszólalók sora tette teljessé. Élő közvetítéssel nem szolgálhattunk, mert az MVSZ YouTube csatornáját a szolgáltató két hétre felfüggesztette és utolsó figyelmeztetésben részesítette a Magyarok X. Világkongresszusa keretében megtartott Koronavírus-konferencián elhangzottak miatt…

 

Amíg egy jobb felvétel birtokába nem jutunk, tekintsék meg ezt a mobiltelefonos közvetítést:

https://www.facebook.com/groups/zentaazentaiake/permalink/4302913389821607/

Patrubány Miklós
Dr. Pócs Alfréd
Gurabi Ágnes
Gurabi Ágnes és dr. Bene Gábor átadni készül a tüntetők petícióját
Indul a menet a Margit híd felé

——————————————————————————————————————————

 

A Magyarok X. Világkongresszusa 2021. augusztus 20-án ért véget, amikor a Záró-konferencia elfogadta a Záró-nyilatkozatot

Lásd itt:

A Szent Korona erejével: harc a COVID-fasizmus ellen!

https://www.facebook.com/mvsz.sajtoszolgalat/posts/4170756569668973

itt angolul:

With the Power of the Holy Crown: Fight against COVID Fascism!

https://www.facebook.com/mvsz.sajtoszolgalat/posts/4179364435474853

itt pedig németül:

Mit der Kraft der Heiligen Krone: Kampf gegen den COVID-Faschismus!

https://www.facebook.com/mvsz.sajtoszolgalat/posts/4294336690644293

 

MVSZ Sajtószolgálat

10920/211002