Magyarországon zajlik a Szent-Györgyi Albert orvosi díj ez évi kitüntetettjeiről az on-line szavazás. A 263 jelölt között, az élmezőnyben találjuk barátunk, dr. Tamasi József nevét is, aki a www.orvosokatisztanlatasert.hu honlap elindítója és a Magyarok Világszövetségének tagja.

Dr. Tamasi József nagyon sokat tett a COVID-fasizmusként hírhedté vált, globalista összeesküvés leleplezéséért: megszervezett három nemzetközi tudományos konferenciát, amelyek közül a legjelentősebb 2021-ben a Magyarok IX. Világkongresszusának nemzetstratégiai konferenciája keretében zajlott. Kiadta Sucharit Bhakdi professzor könyvét magyarul, számos tüntetést szervezett és rendszeresen hallatta hangját az embereknek a vakcinákkal való megengedhetetlen kényszerítése ellen. Ennek eredményeként jelenleg négy etikai eljárás és bírósági per van folyamatban ellene, ezek közül egy büntető eljárás a COVID időszak alatt tett nyilatkozatai és bátor kiállása miatt.

 

Túl ezen, számos alkalommal bizonyította, hogy jó szakember, kiváló orvos, akiben megbíznak betegei, ami önmagában felér fél gyógyulással.

 

Kell-e ennél több érv amellett, hogy a Szent-Györgyi Albert orvosi díj most zajló szavazásán részt vegyünk, és dr. Tamasi Józsefre szavazzunk?

 

Aligha!

 

Szavazni ekképp kell:

Kattintás ide: http://szentgyorgyialbertorvosidij.hu/ majd kattintás ide: “Szavazás”

 

Az alábbi képeken láthatók a szavazat leadásának és ellenőrzésének további lépései.

 

1. lépés: Katt a SZAVAZÁS menüpontra

2. lépés: Dr. Tamasi József nevének beütése a keresőbe

3. lépés: Dr. Tamasi József nevének kiválasztása a jelöltek listájáról

4. lépés: A szavazó e-mail címének megadása

5. lépés: az adatvédelmi nyilatkozat megtétele 

6. lépés: “Nem vagyok robot” nyilatkozat kipipálása, majd szavazás

Köszönjük, ha szavazott!

 

A Szent Korona erejével: Harc a COVID-fasizmus ellen!

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

11181/230301