Az Egészségügyi Világszervezet égisze alatt lopakodó háttérhatalmi diktatúrát leleplező MVSZ-sajtótájékoztató felvételét törölte a YouTube. Az emberiség életéről van szó! Tiltakozni kell. A sajtótájékoztatón Patrubány Miklós említette, hogy az ITPPP ügyében levelet írt Magyarország legfőbb közjogi méltóságainak és az érintett szakminisztereknek, haladéktalanul cselekvésüket kérve. Egyelőre egyikük sem jelzett vissza. Alább közzétesszük az MVSZ elnökének Áder János köztársasági elnökhöz írt levelét.

Az Egészségügyi Világszervezet égisze alatt lopakodó háttérhatalmi diktatúrát leleplező MVSZ-sajtótájékoztató felvételét törölte a YouTube. Az emberiség életéről van szó! Tiltakozni kell.

 

 

 

A sajtótájékoztatón Patrubány Miklós említette, hogy az ITPPP ügyében levelet írt Magyarország legfőbb közjogi méltóságainak és az érintett szakminisztereknek, haladéktalanul cselekvésüket kérve. Egyelőre egyikük sem jelzett vissza.

 

Alább közzétesszük az MVSZ elnökének Áder János köztársasági elnökhöz írt levelét.

A sajtótájékoztatón Patrubány Miklós említette, hogy az ITPPP ügyében levelet írt Magyarország legfőbb közjogi méltóságainak és az érintett szakminisztereknek, haladéktalanul cselekvésüket kérve. Egyelőre egyikük sem jelzett vissza. Alább közzétesszük az MVSZ elnökének Áder János köztársasági elnökhöz írt levelét.

—————————————————————————————————-

 

Kövessen minket a Magyarok Világszövetsége Facebook-oldalon is.

 

MVSZ Sajtószolgálat

11019/220307