prof. Tanka Endre

Dr. Tanka Endre emeritus professzor a magyarországi tudományos élet kiemelkedő alakja, az MTA doktora, akit a nagyközönség elsősorban az anyaföld jogi védelmében kifejtett munkássága alapján ismer. Ám a professzor úr a rá jellemző pontossággal és elmélyültséggel több más kritikus kérdéskört is megvizsgált, olyanokat, mint az 5G illetve a Hazánk égboltját is barázdázó vegyi csíkokat, a CHEMTRAILS-t. Ez utóbbiaknak egy 40 oldalas, gazdagon lábjegyzetelt tanulmányt szentelt, amelyet már tavaly novemberben közzétett a Varga Domokos György által szerkesztett szilajcsiko.hu. Tekintettel a tanulmány jelentőségére, valamint arra, hogy e vegyi csíkok kihatnak bolygónk életének szinte minden vetületére, úgy döntöttünk, hogy illeszkedve világháló olvasói szokásaihoz, 25 részletben, öt hét alatt az MVSZ Sajtószolgálat is közzéteszi azt.

 

Mindenkinek felelős és figyelmes olvasást kívánunk Prof. Tanka Endre döbbenetes feltárásához. 

4/25

A chemtrails élettani hatásairól – Nehézfémek a levegőben, esőben, patakokban, folyókban…

Vervliet figyelmeztet: ami a levegőben lebeg, az összegyűlik az esővízben, továbbterjed a folyókban, patakokban, a földbe is beszivárog. Ha a fent említett elemek károsak az emberi szervezetre, akkor az állat- és a növényvilágot is károsítják. Európa-szerte, Belgiumban is, esővíz-elemzéseket végeztek független laboratóriumok, bátor polgárok kérésére. Ezek hasonló eredményekre vezettek: szokatlanul magas az alumínium, bárium, kadmium stb. jelenléte az esővízben. Az esővíz elvileg nem tartalmazhat ilyen anyagokat, mert ez a víz elpárolgás utáni kicsapódása. Az esővizet a levegőben lévő anyagok szennyezik.[11]

 

A chemtrails mérgei jelen vannak az esővízben, felhalmozódnak a talajban, így idővel szennyezhetik a folyók vizét és a vízfelszínt, sőt az ivóvizünket is. Az történik – most már gyorsított ütemben és mind súlyosabb mértékben –, amit már Rosalind Peterson 2007-ben elmagyarázott az ENSZ-nek: ezeknek a koncentrációknak a növekedését látjuk mindenütt és egyidejűleg.[12]

 

———————————————————————-

[11] Svájcban valaki elemezte a teraszán található jakuzziban összegyűlt esővizet, és az eredmények nagyon meglepőek. Általában azt várnánk, hogy a svájci hegyi levegő egészséges legyen, de a chemtrails miatt az ellenkezője igaz: Alumínium: 38 mg/l, tehát 38.000 μg/l; Baryum: 0,44 mg/, tehát 440 μg/ l és Stroncium: 0260mg/l, tehát 260μg/l. Kérdezze meg orvosát, mit gondol ezekről a koncentrációkról! (https://ordo-ab-chao.fr/chemtrails-en-suisse-tuent/ Vervliet i.m.) A chemtrail technikát az időjárás-manipulációjában egyre fejlesztik. Ennek egyik bizonyítéka Mark McCandlish, az USA Védelmi Minisztérium korábbi ipari technikusának a vallomása is. E szerint a chemtrailen kívül vannak olyan kémiai bombák, amelyek anyagkoncentrációt szabadítanak fel, hogy felhőkoncentrátumot hozzon létre. Ettől szinte rögtön vihar keletkezhet. (Ld. itt: https://www.youtube.com/watch?v=dMSRPem4n7s)

 

[12] Vervliet jelzi: az oligoscan méri a nyomelemek, vitaminok és fémek jelenlétét és mennyiségét a szervezetben. Az USA-ban végzett vérvizsgálatok kimutatják az alumínium, bárium és kadmium tűréshatár fölötti mennyiségét az emberekben. A szerző szerint a nehézfémek nano részecskéi agglutinálódhatnak egymással, és néha pókhálónak tűnő hálót vagy viszkózus tócsákat képeznek, amelyek több napig megmaradnak pl. kék kövön (Bluestone: építőanyag és márka) az eső után, amikor az esővíz már rég elpárolgott. (Ezt ő maga is dokumentálja a 2014-ben készített fotóival.)

(folytatjuk)

 

MVSZ Sajtószolgálat

11264/230622