dr Tamasi József MVSZ Magyarok Világszövetsége

 

Dr. Tamasi József belgyógyász, az Orvosok a Tisztánlátásért egyik alapítója és legfőbb mozgatója, aki mellesleg a Magyarok Világszövetségének tagja és az MVSZ WHO Munkacsoportjának a vezetője idén elnyerte a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat. Ami ezt követte, az felér egy jellegzetesen mai magyar rémálommal.

Történt ugyanis, hogy a lakáj-lelkű és szakmailag felkészületlen, dilettáns magyarországi sajtóban eszeveszett és szűnni nem akaró támadássorozat indult dr. Tamasi József lejáratására, valamint a díjat kiosztó alapítványnak a térdre kényszerítésére: hogyan merészeltek egy COVID-vakcina ellenes orvost kitüntetni?!

 

Pillantsunk bele, hogy e lakáj-sajtó nyomására milyen nyilatkozatra ragadtatta magát a kuratórium, hogyan mosakodott azért, hogy nem akadályozta meg a közönséget abban, hogy dr. Tamasi Józsefet szavazza első helyre:

 

„A többi díjazottól, a Covid ellátásban helyt állt orvosoktól, valamint egészségügyi dolgozóktól, akiket érzelmeikben és értékrendjükben megsértett a helyzet, a felülvizsgálat által feltárt hiányosságért ezúton elnézést kérünk. A jövőben az alapítványi szabályzatot újragondoljuk, valamint az elérhető etikai normák szem előtt tartásával módosítjuk.”

 

Ebben a nyilatkozatban és megszületésének körülményeiben az a pikáns, és egyben mélyen szégyellni való, hogy a dr. Tamasi József által elnyert Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj odaítéléséről a díj létesítése óta, azaz 2017 óta mindig KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS döntött. A díj tehát nem az alapítvány kurátorainak vagy a fenntartó Goodwill Pharma-nak a díja, hanem egyértelműen a közönségé, a betegeké.

 

A történteket botrányosnak és égbekiáltónak tartjuk és arra bíztatjuk a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat odaítélő testületet, hogy vonja vissza ezt a megalázkodó nyilatkozatát, és tartson ki eddigi gyakorlata mellett: az közönségdíjról egyedül a közönségszavazat döntsön.

 

Dr. Tamasi József az internetes szavazás során az első napok után első helyre került, és a szavazásra szánt egy hónap alatt első helyét mindvégig meg is őrizte. A zárónap éjféléig tartó szavazás utolsó óráiban megelőzte azonban őt egy Alzubi Ali nevű orvos. Nyilván történhetett a háttérben „egy kis” szervezkedés. Dr. Tamasi Józsfet hívei a szavazás utolsó két órájában visszaröpítették az első helyre.

 

A díjat odaítélő grémium „függetlenségéről” és „jóhiszeműségéről” mindent elmond az a körülmény, hogy a történtek után a szavazásban alulmaradt Alzubi Alit egy külön „szakmai díjjal” jutalmazta…

 

Dr. Tamasi József nem szorul védelemre. Megtette ezt ő maga egy nagy terjedelmű, minden hamis állításra, minden rágalomra válaszoló írásban. Szakmai védelemre pedig végképp nem szorul, hiszen ha ennek alátámasztására más érvet nem hozunk fel, akkor is bizonyítja ezt az, hogy dr. Tamasi József 10 évig főosztályvezetőként dolgozott a Nemzeti Egészségvédelmi Intézetben.

 

Magyarok Világszövetsége sajtószolgálataként mindig és minden körülmények között kiállunk az emberi élet védelmében, kiállunk az igazságért, a tisztességért és a méltányosságért, és védelmünkbe vesszük a méltatlanul megtámadottakat.

 

Dr. Tamasi Józsefnek a személye elleni rágalomhadjáratra adott válaszcikke itt olvasható:

https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-szent-gyorgyi-albert-orvosi-dij-margojara/

MVSZ Sajtószolgálat

11270/230625