prof. Tanka Endre

Dr. Tanka Endre emeritus professzor a magyarországi tudományos élet kiemelkedő alakja, az MTA doktora, akit a nagyközönség elsősorban az anyaföld jogi védelmében kifejtett munkássága alapján ismer. Ám a professzor úr a rá jellemző pontossággal és elmélyültséggel több más kritikus kérdéskört is megvizsgált, olyanokat, mint az 5G illetve a Hazánk égboltját is barázdázó vegyi csíkokat, a CHEMTRAILS-t. Ez utóbbiaknak egy 40 oldalas, gazdagon lábjegyzetelt tanulmányt szentelt, amelyet már tavaly novemberben közzétett a Varga Domokos György által szerkesztett szilajcsiko.hu. Tekintettel a tanulmány jelentőségére, valamint arra, hogy e vegyi csíkok kihatnak bolygónk életének szinte minden vetületére, úgy döntöttünk, hogy illeszkedve világháló olvasói szokásaihoz, 25 részletben, öt hét alatt az MVSZ Sajtószolgálat is közzéteszi azt.

 

Mindenkinek felelős és figyelmes olvasást kívánunk Prof. Tanka Endre döbbenetes feltárásához.

 

Megalapozott-e és hatékony lehet-e a chemtrails módszerű klímavédelem?



Az új évezred legfontosabb tudományos kihívása a Föld éghajlat-változási kataklizmáktól megvédése. A dilemma nem abból ered, mintha a tudomány erre ma nem adhatna hiteles és célszerű megoldást. Az feszíti csaknem feloldhatatlan logikai ellentmondássá (antinómia), hogy az emberélet, a bolygó és az élővilág ilyen hamleti vívódásában – a drámai sorskérdésben – a döntési jogot az Új Világrend (NWO) parancsuralma önkényesen saját magának kisajátítja, éspedig a diktátum olyan önhitt vakságával, ami az ésszerűséget és a tudományos tisztánlátást alárendeli a politikai hatalom célképzetének. Az utóbbi viszont – a Great Reset meghirdetése és végrehajtási ütemezése óta – többé nem titkolható.

 

Az NWO a transzhumanizmus, az eugenika és az embernek az „okos intelligenciával”, technológiai módszerű leváltása árán – a civilizációk történetében mindeddig ismeretlen – olyan rabszolgatársadalmat kíván létrehozni, amelynek alávetettjei az ember-minőséget kiiktató, félig robot (az emberből fokozatosan kifejlesztett, hatféle típusú) avatárok, akiket az uralmi elit korlátlanul leigázhat. Ez a – mélyebb gyökerű – mozgató erő (demiurgosz) határozza meg, hogy a valóság tényei, a hiteles tudomány előrelátása, a bizonyított következtetések és a célszerű önvédelem felmutatása az NWO döntéshozóiról leperegnek, a diktátumuk azokat megsemmisíti.

 

Az NWO ügynökei az ezredforduló után álltak elő a „bolygómentő” klímaelméletükkel. Ez Svante Arrhenius kémiai Nobel-díjas svéd tudós korábbi állítását abszolutizálja. Szerinte ui. minél több üvegházhatású CO2 van a levegőben, annál melegebb az éghajlat. Az NWO szakértői erre alapozva hozták létre (a napjainkban „klímahisztériának” mondott) hamis dogmát: a klímakatasztrófát – a Föld „üvegháztartása” miatt – a CO2-kibocsátás növekedésével járó légköri hőmérséklet-emelkedés okozza, aminek megállítása nélkül a földi élet esélyei rohamosan megszűnnek. A védekezés célszerű módja ezért a CO2-kibocsátás minimumra csökkentése és az ember „ökológiai lábnyomának” drasztikus visszaszorítása.[17]

 

———————————————————————-

[17] Ez az áltudományos klímapolitika köszön vissza a Great Reset diktátumában. (Ld. az emberi élettér parancsuralmi leszűkítését, a fosszilis energiafogyasztás tilalmát, a mozgásszabadság – közlekedés – és a fizikai kapcsolatok megszűntetését, az egyén elszigetelését, a közösségi lét kiiktatását, a természetes élelemforrások /mezőgazdasági termelés, állattenyésztés/ felszámolását, helyettük szintetikus élelmiszer előállítását, stb.)

(folytatjuk)

 

MVSZ Sajtószolgálat

11276/230628