prof. Tanka Endre

 

 

 

Dr. Tanka Endre emeritus professzor a magyarországi tudományos élet kiemelkedő alakja, az MTA doktora, akit a nagyközönség elsősorban az anyaföld jogi védelmében kifejtett munkássága alapján ismer. Ám a professzor úr a rá jellemző pontossággal és elmélyültséggel több más kritikus kérdéskört is megvizsgált, olyanokat, mint az 5G illetve a Hazánk égboltját is barázdázó vegyi csíkokat, a CHEMTRAILS-t. Ez utóbbiaknak egy 40 oldalas, gazdagon lábjegyzetelt tanulmányt szentelt, amelyet már tavaly novemberben közzétett a Varga Domokos György által szerkesztett szilajcsiko.hu. Tekintettel a tanulmány jelentőségére, valamint arra, hogy e vegyi csíkok kihatnak bolygónk életének szinte minden vetületére, úgy döntöttünk, hogy illeszkedve világháló olvasói szokásaihoz, 25 részletben, öt hét alatt az MVSZ Sajtószolgálat is közzéteszi azt.

 

Mindenkinek felelős és figyelmes olvasást kívánunk Prof. Tanka Endre döbbenetes feltárásához.

12/25

Megalapozott-e és hatékony lehet-e a chemtrails módszerű klímavédelem?

 

A „klímazsarolás” mélyrétegei


Néhány holisztikus klímakutató – aki nem éri be a jelenségvilág felszínével, hanem a „klímazsarolás” mélyrétegeibe, ezzel az NWO uralmi nyomulás társadalmi összefüggéseibe is bevilágít – a CO2 kibocsátás-csökkentés diktátumának a valós rendeltetését, a digitális rabszolgatársadalom létrehozásának a célképzetét is leleplezi.[25] Ugyanez 2022-ben már az EU egyes kötelező jogintézményeiben is lecsapódik, így mindenki a saját bőrén érzékelheti, hogy milyen megsemmisítő csapás az életére a „karbon-semlegesség” parancsának a könyörtelen végrehajtása.[26] A „Great Reset” központi jelszava („nem lesz semmid és boldog leszel”) eddig képtelen, puszta fenyegetésnek hatott, de a tartalmát még jogász is nehezen értelmezhette. (Hogyan lehet emberek milliárdjait az otthonuktól és a vagyonuktól, a lakásaiktól zsarnoki trükkökkel megfosztani?) A „karbon-rendelet” már világos és csattanó válasz erre. És ne feledjük: jogi diktatúra nélkül az NWO uralmi stratégiája nem lehetne több mint néhány pszichopata beteges lázálma.

 

———————————————————————-

[25] Az ilyen tudósok száma egyre nő, itt csak a gondolkodók két példája. Így Vervliet már a 80-as években felvetette: hogyan állítható, hogy a hűtőközeg-gázok (CFC) okozták az „ózonlyukat”, amihez az kell, hogy azok – bár a levegőnél 2-3-szor is nehezebbek – 20 km magasba emelkedjenek és kritikus tömegük legyen a károsító hatásra? Nem inkább a profitszerzés egyik trükkje ez is, ti. a szennyező gázkibocsátás felszámolása címén világszerte az összes hőszivattyút, hűtőberendezést, kazánt stb. le kellett cserélni. Ugyanakkor – elsősorban az USA, de más államok is – több mint 2400 felszíni (légköri) nukleáris robbantást hajtottak végre, amelyek elkövetői gondosan titkolják, hogy ezeknek bármely káros hatása lehet a környezetre. Egyáltalán, az ökológusok hogyan fogadhatják el a CO2 visszaszorításának diktátumát, amikor ők tudják legjobban: a CO2 nemcsak előnyös bolygónk számára, hanem az élet egyik alapja. (Minden növény tápláléka, ami a levelekben zajló fotoszintézissel oxigénné és szénné alakul át. A szén a növények és a fák alapanyaga, az oxigén pedig a levegőbe jut, az embert és az állatvilágot is élteti.) A közhatalom ennek ellenére az embereket adóterhekkel sújtja a CO2 termelésük alapján és világszerte irtja az erdőket. (Vervliet: i. m.) Dane Wigington „bolygómérnöki” szakértő, a „klímagyártás” és a chemtrails egyik nemzetközi kritikusa, továbbá a GeoEngineering Watch alapítója. Ő az, aki a világsajtóban folyamatosan leleplezi az NWO globális „bolygómérnöki” manipulációjának kártételeit, életpusztító következményeit. Rámutat: a geoengineering a legpusztítóbb emberi tevékenység, ami miatt az elmúlt 40 évben a bolygó vadállományának a 70 %-a kipusztult. (https://yournews.com/2022/06/08/2356181/the-dr-ardis-shogeoengineering-expert-dane-wigington-says-climate/ A szerző a „nagy újrakezdés” meghirdetése óta elemzésekben tárja fel, hogy a klímadiktátum az NWO világuralmi stratégiájának a központi intézménye. Ugyanő arra figyelmeztet: „a teljes bolygót szándékosan a globális éhség rémálmába sodorják, amit a világ kormányai által végrehajtott ’bolygó-mérnökség’ programok teljesítenek, amelyek megpróbálják elérni a globális népességcsökkentést.”… „Az időjárás-kontrol (irányítás) technológiájának portfóliója, ami a globális gyilkolásba fordult, a világ életfenntartó bioszférájának az összeomlására vezet.” (The geoengineering KILL SWITCH has been activated for the entire planet – Feat. /A „bolygómérnökség” gyilkolásba fordítása az egész bolygóra aktivizált mutatvány./ Dane Wigington 09/02/2022 / NaturalNews.com by Mike Adams) <> A szerző a geoengeneering és a chemtrail technikáját az egyik interjúban a „hadiipari komplexum koronaékszerének” nevezte. (Kevin Hughes, 2022. VI. 8. Natural News)

 

[26] Az EB eldöntötte, hogy 2 éven belül véget vet polgárai pénzről való önrendelkezésének: ezt felváltja a központi bank egységes valutája, amelyből bárki csak az NWO „fegyelmező hatóságainak” az önkényuralmi szempontjai és egyedi döntései alapján részesülhet. A 2023-tól bevezetésre kerülő „karbon-rendelet” – amelynek tervezete ellen már több nyugati országban tüntetnek – elképesztő zsenialitással hajtja végre az uniós polgárok ingatlantulajdonuktól megfosztását, ami nemcsak a reménytelen nincstelenségbe, hanem az önvédelmüket is kizáró proletár-létbe taszítja őket. A kötelező törvény lényege: minden (ház és lakás) ingatlant a mai műszaki állapota (energia-fogyasztása) alapján hat kategóriába kell sorolni. (A – F osztályok.) A „karbon-semlegesség” technikai követelményeinek (pl. csak geotermikus és megújuló energia-felhasználás, tökéletes szigetelés, az előírt „zöldítés”, a fosszilis elemek teljes kizárása, stb.) csak az A-osztály tehet eleget, míg a legalsó osztályú ingatlan használója a legveszélyesebb szennyező, társadalmi mérce szerint közellenség. A törvény – a CO2-kibocsátás felszámolása címén – arra kötelezi őt, hogy innovációval (a tulajdonos részéről nem teljesíthető anyagi áldozatok árán, a szegénysége miatt szóba sem hozható, drága beruházásokkal) 3 évente érje el az ingatlan eggyel magasabb osztályú minősítését. Ha ezt nem tejesíti, súlyos „karbon-adóval” terhelik, aminek a megfizetése fokozza az elnyomorítását avagy az a számára lehetetlen. A jogalkotói „zsenialitás” (az ördög a részletekben…) ennél a pontnál bukkan fel. Aki a „felsőbb osztályba lépést” – bármely okból – nem teljesíti, azt a törvény megfosztja a tulajdonosi rendelkezésétől. Nem teheti meg, hogy az ingatlanát eladja vagy bérbe adja és ezzel (a közérdekűnek mondott) felújítási kötelezettséget helyette más szereplő (az új tulajdonos vagy bérlő) teljesítse. E helyett az ingatlant államosítják. (Nyilván nem piaci vételáron.) Csakhogy az új „világ-kommunizmus” képletében a nemzetállam végleg eltűnik: az „államosítás” – mint a nyers elsajátítás prédája – a világkormány központosított, közhatalmi uralmát illeti meg, amit a mindenki fölött álló, szűk hatalmi elit – az általa birtokolt digitális technológiával – az egyén teljes alávetésére fordít. Ez a folyamat az egyik döntő eszköze a teljesen kifosztott, új proletariátus létrehozásának. A ház (lakás) korábbi tulajdonosát (vagy a bérlőt) „okos városba” kényszerítik, az új falanszter-rendszer lakóketreceinek egyikébe, ahol – a totális kontrollal – az egyén személyi és állampolgári szabadságát végérvényesen felszámolják.

(folytatjuk)

 

MVSZ Sajtószolgálat

11280/230704