prof. Tanka Endre

Dr. Tanka Endre emeritus professzor a magyarországi tudományos élet kiemelkedő alakja, az MTA doktora, akit a nagyközönség elsősorban az anyaföld jogi védelmében kifejtett munkássága alapján ismer. Ám a professzor úr a rá jellemző pontossággal és elmélyültséggel több más kritikus kérdéskört is megvizsgált, olyanokat, mint az 5G illetve a Hazánk égboltját is barázdázó vegyi csíkokat, a CHEMTRAILS-t. Ez utóbbiaknak egy 40 oldalas, gazdagon lábjegyzetelt tanulmányt szentelt, amelyet már tavaly novemberben közzétett a Varga Domokos György által szerkesztett szilajcsiko.hu. Tekintettel a tanulmány jelentőségére, valamint arra, hogy e vegyi csíkok kihatnak bolygónk életének szinte minden vetületére, úgy döntöttünk, hogy illeszkedve világháló olvasói szokásaihoz, 25 részletben, öt hét alatt az MVSZ Sajtószolgálat is közzéteszi azt.

 

Mindenkinek felelős és figyelmes olvasást kívánunk Prof. Tanka Endre döbbenetes feltárásához.

17/25

Az „időjárás-gyártás” mint a „klíma-zsarolás” alapmódszere

 

HAARP folytatás: Bill Gates permetezné az északi és a déli sarkot


Aki az „égi-gépi permet” (chemtrails) valós következményeiről tudni akar, be kell látnia: egy gondosan titkolt (e miatt is bonyolult) összefüggés-rendszernek (mondhatni méhkasnak) az egyik rekeszébe nyúlt, ami önmagában nem tárhatja fel a valóságot. Ezért próbáltam előbb a CO2-„tudatipar” jogintézményi nyomulását jelezni. Viszont nyilvánvaló: a CO2-kibocsátás csökkentése (végcélként megszüntetése) nem válhatna az NWO globális parancsává, ha azt nem sulykolná (hamis tényállításokkal) az évtizedek óta mind több katasztrófával fenyegető időjárási és klímaválsággal. Ennek az oknyomozása azonban (az éghajlat természeti törvényeken alapuló alakulása, másfelől annak titokban, mesterséges „csinálása”) olyan összetett, sokrétű kérdéskör, amit a lelkiismeretes kutató külön tanulmányban is aligha tárhatna fel. Emiatt itt – nyers egyszerűsítéssel – csak a „lényeg lényegét” jelezhetem.

 

(…)

(Az egész bolygó éghajlatát megváltoztatnák)

 

Az utóbbi B. Gates „világmentő bravúrja”: globális termosztátot akar működtetni a Föld északi és déli sarkán, amivel 1-2 fokkal csökkentheti a légkör CO2-kibocsátás miatt előállt melegedését.[34]

———————————————————————-

 

[34] A terv a bolygómérnöki vegyi permetezés (chemtrails) technikájára épül. A projekt tervezői (köztük sir David King, a Cambridge–i Egyetem Klímajavító Központjának alapítója) szerint a felmelegedő bolygó hűtése megoldható az északi és a déli sark vegyi permetezésével, hogy azokat „újra fagyasszák”. A jégsapkák hűtéséhez elég, ha évente 175 ezer sugárhajtású repülő mindkét féltekén – kb. 13 km magasságban és 60 fokos szélességben – a 125 katonai utántöltő tankhajóból származó, mikro-méretű kéndioxid részecskék felhőjét permetezi az ionoszférába. Ezek a napfényt visszaverik az űrbe, meggátolják, hogy a Földre érkezzék. A számítások szerint, ha a gépek tavasszal legalább 13 millió tonna szilárd részecskét tudnak a légkörbe juttatni, úgy nyárra a sarki régiókban kb. 2 C fokkal csökkenne a hőmérséklet. Wake Smith projektvezető egyik döntő érve: ilyen beavatkozás nélkül a tengerszínt emelkedése elkerülhetetlen, ami szárazföldeket nyelhet el. D. King szerint ezt a tervet azért kell végrehajtani, mert különben a CO2-kibocsátás növekedése „felforralja a bolygót”, az élhetetlenné válik. (Ethan HuffThe globalist plan: Block the sun and turn Earth into a frozen ice ball in the name of fighting “climate change”. (NaturalNews. com, Newpunch. com 09/19/2022. /A globalista terv: a Napot blokkolni kell, a Földet pedig befagyasztott jéglabdába kell zárni a „klímaváltozás” elleni harc nevében./) Néhány idevágó kérdés. A projekt-készítők tudják-e meggyőzően cáfolni a Miskolczi-paradigmát, amelynek az igaza mellett – saját kutatásaik bizonyítékai alapján – már 31 ezer független klímatudós állt ki? Ki engedélyezi – az emberiség létérdeke ürügyén – a Föld makroklímájába, továbbá az ionoszférába és a magnetoszférába való ilyen brutális (kiszámíthatatlan következményekkel járó) beavatkozást, illetve a bolygó népességének abba milyen beleszólása van? Ellensúlyozza-e a terv bármivel is azt a súlyos szennyezést, amit a 175 ezer repülő kerozin kibocsátása (ezúttal nem a földi légkör, hanem az ionoszféra terhére) okoz, ami a szakértők szerint jóval súlyosabb veszély a légkör szennyezésénél? A mérgező kéndioxid permettől hogyan védik meg az embereket? (A tervezők cinikus válasza: ez optimális megoldás, mert a sarkokat csak a világnépesség 1 %-a lakja. Vagyis a permet „csak” őket mérgezi. Hogy a számításuk mennyire álságos, már abból kitűnik, hogy a permetanyagot a széljárás – szerintük is – a sarkoktól messzebb sodorhatja.)

 

(folytatjuk)

 

MVSZ Sajtószolgálat

11286/230711