prof. Tanka Endre

Dr. Tanka Endre emeritus professzor a magyarországi tudományos élet kiemelkedő alakja, az MTA doktora, akit a nagyközönség elsősorban az anyaföld jogi védelmében kifejtett munkássága alapján ismer. Ám a professzor úr a rá jellemző pontossággal és elmélyültséggel több más kritikus kérdéskört is megvizsgált, olyanokat, mint az 5G illetve a Hazánk égboltját is barázdázó vegyi csíkokat, a CHEMTRAILS-t. Ez utóbbiaknak egy 40 oldalas, gazdagon lábjegyzetelt tanulmányt szentelt, amelyet már tavaly novemberben közzétett a Varga Domokos György által szerkesztett szilajcsiko.hu. Tekintettel a tanulmány jelentőségére, valamint arra, hogy e vegyi csíkok kihatnak bolygónk életének szinte minden vetületére, úgy döntöttünk, hogy illeszkedve világháló olvasói szokásaihoz, 25 részletben, öt hét alatt az MVSZ Sajtószolgálat is közzéteszi azt.

 

Mindenkinek felelős és figyelmes olvasást kívánunk Prof. Tanka Endre döbbenetes feltárásához.

 

18/25

Az „időjárás-gyártás” mint a „klíma-zsarolás” alapmódszere

 HAARP: Felgyorsuló világdiktatúra ENSZ-segédlettel


Aki az „égi-gépi permet” (chemtrails) valós következményeiről tudni akar, be kell látnia: egy gondosan titkolt (e miatt is bonyolult) összefüggés-rendszernek (mondhatni méhkasnak) az egyik rekeszébe nyúlt, ami önmagában nem tárhatja fel a valóságot. Ezért próbáltam előbb a CO2-„tudatipar” jogintézményi nyomulását jelezni. Viszont nyilvánvaló: a CO2-kibocsátás csökkentése (végcélként megszüntetése) nem válhatna az NWO globális parancsává, ha azt nem sulykolná (hamis tényállításokkal) az évtizedek óta mind több katasztrófával fenyegető időjárási és klímaválsággal. Ennek az oknyomozása azonban (az éghajlat természeti törvényeken alapuló alakulása, másfelől annak titokban, mesterséges „csinálása”) olyan összetett, sokrétű kérdéskör, amit a lelkiismeretes kutató külön tanulmányban is aligha tárhatna fel. E miatt itt – nyers egyszerűsítéssel – csak a „lényeg lényegét” jelezhetem.

(…)

 

Wigington a „The Dimming..” c. dokumentumfilmben – két évtizedes kutatásai eredményeként – kemény vádakat fogalmaz meg a „bolygómérnökség” és a chemtrails fényerő-szabályozási technológiája ellen, ami szerinte az időjárási hadviselés egyik formája, illetve a lakosság megtévesztésének módszere az éghajlat valódi állapotát illetően.[35]

 

Végül a „klímahazugság” leleplezői élénken reagálnak az NWO nyomulásának újabb fejleményeire, amelyek változatlanul a hamis dogmájukra, a CO2-kibocsátás megszüntetésének pszichopata kényszerképzetére épülnek.[36] Egyébként – az NWO diktátum felgyorsult folyamatában – a „klímazsarolás” fokozását (a rejtett kamera felvételének köszönhetően) olykor a megbízott ügynök önleleplezése is cáfolhatatlanul bizonyítja.[37] A döntő intézményi bizonyíték azonban az NWO mind nyomasztóbb klíma-diktatúrájára B. Gates leghatékonyabb nemzetközi segédszerve, az ENSZ, amely már nyíltan a Great Reset stratégiájának a végrehajtásán dolgozik.[38]

 

———————————————————-

[35] A szerző szerint az előidézett, hatalmas vulkánkitörések és a légkör részecskékkel feltöltése csak átmeneti, de mérgező lehűlést biztosíthat az ózonréteg tönkretétele árán, miközben az általános felmelegedés állapota nem javul, ugyanakkor a brutális beavatkozások miatt a Föld már elvesztette a földi és a vízi rovarállomány 80-90%- át. W. hivatkozik a NASA egy újabb közleményére is, ami helyteleníti fényszóró-részecskék légkörbe juttatását. (Geoengineering.news, Brighteon. com)

 

[36] Wigington újra hangoztatja: az egyidejűleg világszerte fellépő, pusztító aszályok, villám-áradások és a szeszélyes időjárás nem természetesek, hanem az emberiség ellen bevetett hadműveleti fegyverek, amelyek a világ életfenntartó bioszférájának az összeomlását, a globális éhínséget és a népirtást szolgálják. Ezek az időjárási katasztrófák adnak ürügyet a „klímahisztériára”, ténylegesen az élelmezés és az életfeltételek elleni globális támadásra. (Mike Adams: The geoengineering KILL SWITCH has been acitivated for the entire planet – FEAT. /A bolygómérnöki kill switch az egész bolygóra aktivált mutatvány lett./ 09/02/2022. NaturalNews.com) <> Az NWO diktátuma alapján az is egyértelmű: a világnak a covid-világjárvány címén végrehajtott karanténját most a „klímaváltozás” miatt szükséges bezárások követik. (Ethan Huff: First it was covid lockdowns, next it ’ll be „climate change lockdowns” /Először covid bezárások voltak, legközelebb a „klímaváltozás” zárlatai jönnek/ 09/23/2022. NaturalNews. com, Newspunch.com.) „A klímaváltozás hisztériája egzisztenciális fenyegetés.” Ez a klímazsarolás nyilvánvaló stratégiája.

 

[37] A Project Veritas rejtett kamerája rögzítette Charlie Chester CNN technikai igazgató nyilatkozatát arról, hogy a covid-világjárvánnyal való félelemkeltés már nem elég hatékony, ezért azt felváltják az újabb rémhírkeltéssel, a klíma-katasztrófáktól való elrettentéssel. Az ügynök cinikus érvelése szerint ez a rettegést jelentősen fokozhatja és évekig fenntartja, mert nincs határidőkhöz kötve, mint a covid-zárlatok. Mellesleg – amint az ügynök erre is kitér – sok pénzt hoz majd a megbízóknak (ki nem mondva az NWO urainak). A riportban az már fel sem merül, hogy a félelem kiváltotta stressz egyben fokozott egészségügyi kockázattal is (pl. a rák megjelenésével) jár, vagyis hasznos eszköze a „népesség-szabályozásnak”. (https://vk.com/video644727407_456239982. 25/10/2022) <> Szintén a CNN-csatornán megszólalhatott azonban John Coleman meteorológus, a Weather Channel alapítója is. Hangsúlyozta: „NINCS GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS! A tudomány a tényekről szól. És ha megnézzük a kemény, rideg tényeket, akkor semmi kétség: a klímaváltozás nem történik meg! Nincs jelentős, ember okozta globális felmelegedés, sem a múltban, sem a jövőben.” Arra is utalt, hogy ez a „klímacsalás” az USA Demokrata Pártjának az egyik fő politikai programpontja. „A pénzt pedig csak azoknak a ’tudósoknak’ adja, akik a globális felmelegedés hipotézisét támogatják.” (https://vk.com/video644727407_456239821)

 

[38] Az ENSZ Környezetvédelmi Ügynöksége 2022. X. 27- én tette közzé az új környezetvédelmi jelentését, amit az Index (hazai hírportál) a következő címen kommentál: „ENSZ-jelentés: Halálra ítélte magát az emberiség.” De a lényeg talán nem is ez, hanem a következtetése. E szerint „…nincs út az 1,5 fok eléréséhez, és a CO2-kibocsátás csökkentésének kudarca azt jelenti, hogy az éghajlati válság legsúlyosabb hatásainak korlátozására „a társadalmak gyors átalakítása” az egyetlen mód.” (Ez egyértelmű: az ENSZ szerint a világ-kataklizmát csak az NWO-forgatókönyvét követő, új digitális rabszolga-társadalom sürgős létrehozása háríthatja el.) Inger Anderson, az UNEP (ENSZ Környezetvédelmi Programjának) igazgatója ezt külön megvilágítja. „Ha az országok 2050-ig teljesítenék a nettó nulla CO2-kibocsátásra vonatkozó hosszú távú vállalásaikat, a globális hőmérséklet 1,8 fokkal emelkedne. Az ENSZ-jelentés szerint azonban a cselekvés lassú üteme miatt még ennek a hőmérsékleti határértéknek a betartása sem reális. Ez a jelentés rideg tudományos nyelven mondja el nekünk, amit a természet egész évben halálos árvizek, viharok és tomboló tüzek révén mondott: abba kell hagynunk, hogy üvegházhatású gázokkal töltsük fel a légkörünket, mégpedig gyorsan.” Vagyis a „tudományt” kizárólag az ENSZ jelentését írók képviselik. Persze, arról már senki nem tudhat, hogy ezek a katasztrófák az „időjárás-gyár” NWO uralmat szolgáló, áldásos ténykedésének a következményei, továbbá semmi közük nincs a légkör CO2 tartalmához. (Ld. Index, 2022. 10. 27.)

(folytatjuk)

 

MVSZ Sajtószolgálat

11287/230712