A Magyarok Világszövetsége kéri tagjait és híveit, hogy jöjjenek a Kárpát-medence mind a 72 vármegyéjéből.

 

Amint arról korábban hírt adtunk, e hét végén, vasárnapszeptember 10-én, a Hősök terén nagyszabású Tisztítótűz hagyományőrző szertartásra kerül sor a Kárpát-medence oltalmáért.

 

A rendezvény egyik fő alakítója Dr. Papp Lajos, főszervezője Benedek Attila, házigazdája: Petraskó Tamás.

Fővédnökök: Patrubány Miklós, Dr. Kásler Miklós és Woth Imre.

Az előkészületek és az elméleti előadások a Hősök terén 15 órakor kezdődnek, maga a Tisztítótűz Szer pedig 17:50-20:10 óra között zajlik.

 

A Magyarok Világszövetsége, mint a rendezvény egyik fő támogatója felhívással fordul tagjaihoz és híveihez, és arra kéri mindazokat, akik számára fontos a Kárpát Haza jövője, hogy vegyenek részt a Tisztítótűz Szeren. Kívánatos volna, hogy mind a 64 vármegyéből legyen jelen legalább egy fő – de miért nem mind a Kárpát-medence mind a 72 vármegyéjéből?

 

Arra kérjük a történelmi Magyarország valamennyi vármegyéjéből e felhívást elfogadó tagjainkat és híveinket, hogy jelentsék be részvételi szándékukat, és az Általuk megjelenített vármegye nevét mihamarabb az elnok@mvsz.hu címen. Vármegyénként az első három visszajelző jelentkező nevét a Tisztítótó Szer keretében felolvassák – üzente Patrubány Miklós, a rendezvény fővédnöke.

 

Korábbi közlésünk itt olvasható: www.facebook.com/vilagszovetseg/posts/607172098282058 és itt: https://mvsz.info/?p=7192 .

 

A Tisztítótűz Szer további részletei a http://gyergyoy.blogspot.com címen olvashatóak.

MVSZ Sajtószolgálat

11325/230905