Május 1-jén Ron Johnson szenátor kezdeményezésére a teljes republikánus frakció (49 fő a 100 fős Szenátusból) nyílt levéllel fordult Joe Biden elnökhöz, és arra szólította fel, hogy kormányzata semmiképpen ne támogassa az Egészségügyi Világszervezet (WHO) tervezett pandémia szerződés-módosítást, mert az előterjesztett javaslatok gyakorlatilag aláássák az Amerikai Egyesült Államok szuverenitását, és alárendelik a WHO-nak.

Azt is kérik, hogy államközi szerződésről lévén szó, az elnök kérje ki a Szenátus álláspontját, és kérje annak hozzájárulását, amit az Egyesült Államok alkotmánya kétharmados döntéshez kötött, és így, semmiképpen nem születik meg.

 

Az Egészségügyi Világszervezet Közgyűlésének éves ülése május 27– június 1. között zajlik Genfben. Itt próbálják a tagországokat belekényszeríteni egészségügyi szuverenitásuk teljes feladásába.

 

Magyarország szuverenitás-bajnok kormánya – és a Mi Hazánk kivételével az ellenzék is –, teljes hírzárlatban tartja az ország polgárait, és szemmel láthatóan nem zavarja őket a COVID-újrajátszást előrevetítő WHO-Bill Gates-Big Pharma mesterkedés.

 

A Magyarok Világszövetsége két évvel ezelőtt elsőként hívta fel a magyar emberek figyelmét a WHO nyílt diktatúrára való törekvésére, és óva intette a magyar állami vezetőket, hogy ebbe a halásos csapdába bele ne kényszerítsék az országot. Lásd itt:

https://facebook.com/vilagszovetseg/posts/4960981583968981

 

Eddig minden tiltakozásunk, figyelmeztetésünk az Orbán-kormánynál süket fülekre talált.

 

Az MVSZ dr. Tamasi József vezette WHO-munkacsoportja rendszeres sajtótájékoztatókon próbálja ráirányítani a magyar állam és polgárai figyelmét a WHO-mesterkedésben rejlő veszedelemre.

 

Az MVSZ Küldöttgyűlése áprilisban ismételten felszólította Magyarország kormányát, hogy haladéktalanul léptesse ki országunkat a WHO-ból.

 

Szombaton, május 11-én 15 órai kezdettel a Bem térről induló, és onnan az Egészségügyi Államtitkárság elé vonuló tüntetést tart a Mi Hazánk párt, amelyen Toroczkai László és Patrubány Miklós mellett felszólal majd Dúró Dóra és dr. Tamasi József is.

 

 

Ha fontos a magad és családod élete, tarts velünk!

 

 

 

 

 

————————————————————————–

Kövessen minket a honlapunkon www.mvsz.info is.

A 86. életévébe lépett, legnagyobb magyar civil szervezet 2000 óta semmilyen állami támogatásban nem részesül.

SZJA 1%-ának átutalásához a Magyarok Világszövetségének adószáma: 19672081-1-41

 

Közhasznú szervezetünket ezen a bankszámlán lehet támogatni:

IBAN: HU53 1030 0002 2010 2159 0000 3285

(SWIFT: MKKBHUHB XXX)

 

Idén minden beérkezett támogatást a Magyarok XI. Világkongresszusára fordítunk.

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

11523/240509