Genfben még zajlik az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 77. éves közgyűlése, de az már kiderült, hogy a tagállamok nevében tárgyaló Nemzetközi Egyeztető Testület (INB – International Negotiating Body) tagjai nem tudtak megegyezni az egészségügyi világdiktatúra kialakítását célzó pandémia-szerződés szövegében. Nem Magyarországon múlott…

A fejleményeket követő független szakértők ezt egyértelműen GYŐZELEMKÉNT értékelik, még ha óvatosságra is intenek, hiszen azok az erők, akik át kívánnak nyúlni az államok feje fölött, és újabb vakcinázásokkal próbálják az emberiséget kényszergetni nem hátrálnak meg egykönnyen.

 

Megérte tehát, hogy két éve folyamatosan hallatjuk szavunkat a WHO bőrébe bújt háttérhatalom minden eddigit fölülmúló diktatórikus szándéka ellen.

 

A most zajló közgyűlés másik megcélzott feladata a WHO működéséhez kötött rendszabályok (IHR – International Health Regulations) módosítása is élét vesztette, hiszen az egyeztetéseket követően egyetlen aggályos tétel maradt a közgyűlés elé kerülő szöveg-tervezetben.

 

Az aggodalomra okot adó tétel felszólítja a tagállamokat, hogy figyeljék állampolgáraikat, és lépjenek fel az „álhírkeltéssel” és a „félretájékozatatással” szemben. Tehát CENZÚRÁZZANAK! Ez azonban nem újdonság, hiszen ez zajlik a COVID színre léptetése óta világszerte. Legfönnebb a kendőzetlen felhívás a cenzúrázásra lehet újszerű.

 

A WHO IHR-jét, (magyarul NER-jét – Nemzetközi Egészségügyi Rendszabályok – nem összetévesztendő a NER-lovagok világával!) 2005-ben fogadták el, és az Országgyűlés 2009-ben cikkelyezte be az XCI. számú, angol és magyar nyelvű, 80 oldalas törvénnyel.

Lásd, itt: https://magyarkozlony.hu/…/bed2307cf11e85bf285…/letoltes

 

Ennek módosítását legkevesebb 4 hónappal korábban, tehát 2024. januárjában nyilvánosságra kellett volna hozni. Ehhez képest a tárgyalás alá vett szövegtervezeteket a WHO a 77. közgyűlés idején hozta nyilvánosságra. (!!??) Keltezése: 2024. május 27. Lásd itt:

https://apps.who.int/gb/ebwha/pdf_files/WHA77/A77_9-en.pdf

 

Mi más ez, mint a jog lábbal tiprása ???!!!

És ez sem zavarja Magyarország kormányát???

 

Eközben Magyarország kormánya hallgat és sunnyog. Teszi ezt több mint két éve. Fejet a homokba, és ne szólj szám, nem fáj a fejem!?

Ideje volna felvilágosítani Magyarország „nemzeti” kormányát, hogy a magyar nemzet jelképe nem a strucc, hanem a TURUL!

 

————————————————————————–

Kövessen minket a honlapunkon www.mvsz.info is.

 

A 86. életévébe lépett, legnagyobb magyar civil szervezet 2000 óta semmilyen állami támogatásban nem részesül.

SZJA 1%-ának átutalásához a Magyarok Világszövetségének adószáma: 19672081-1-41

 

Közhasznú szervezetünket ezen a bankszámlán lehet támogatni:

IBAN: HU53 1030 0002 2010 2159 0000 3285

(SWIFT: MKKBHUHB XXX)

 

Idén minden beérkezett támogatást a Magyarok XI. Világkongresszusára fordítunk.

 

MVSZ Sajtószolgálat

11543/240530