A Magyarok Világszövetségének elnöke beszámolt a Nagyboldogasszony Napja és Szent István Napja között megtartott Magyarok X. Világkongresszusáról.

Kiemelte, hogy a Világkongresszus határozatban ajánlja a Magyar Államnak, hogy nyilvánítsa törvény erejével a Boldogasszonyt Magyarország örökös királynőjévé. Jó példa hasonló cselekedetre a testvéri Lengyelország, amely pár évvel ezelőtt Jézus Urunkat Lengyelország királyává nyilvánította – hangsúlyozta az elnök.

 

A Magyarok X. Világkongresszusa legkimagaslóbb hozadékának annak bizonyítását nevezte, hogy Dr. Révész Péternek Amerikából online közvetített előadása bebizonyította: a Kréta szigetén kialakult ősi civilizáció, a mínoszi civilizáció, amelyet Európa első fejlett civilizációjának tekintenek, és több mint ezer évig virágzott magyar nyelvű volt. A krétai lineáris-A írás, amelyet a nemzetközi tudomány eleddig nem fejtett meg, magyarul folyékonyan olvasható.

 

Patrubány Miklós előadásának első részében arról a fideszes puccsról beszélt, amelyet az év első felében ellene szerveztek. Sajnos az élőben feltöltött előadásnak a bevezető részét meghekkelték, úgyhogy az teljesen eltűnt. Bizonyára zavart egyes köröket. Munkatársaink megpróbálják a hiányzó részt a biztonsági felvételről pótolni. Ha sikerül, arról hírt adunk.

 

Az előadás megmaradt négyötöde itt megtekinthető:

https://www.youtube.com/watch?v=B1f2Su-WUmY

 

A Magyarok X. Világkongresszusának 2021. augusztus 20-án elfogadott Záró-nyilatkozata harcot hirdet a koronavírus örvén elrendelt kényszerítő intézkedések ellen.

 

Lásd itt:

A Szent Korona erejével: harc a COVID-fasizmus ellen!

https://www.facebook.com/mvsz.sajtoszolgalat/posts/4170756569668973

és itt:

With the Power of the Holy Crown: Fight against COVID Fascism!

https://www.facebook.com/mvsz.sajtoszolgalat/posts/4179364435474853

 

MVSZ Sajtószolgálat

10916/210919