Robert Fico kategorikus NEM-et mondott a WHO világhatalmi törekvéseire. Vajon Magyarország szabadságharcos szerepben tetszelgő kormánya valaha végre a sarkára áll-e ebben a magyar nemzetet puszta létében halálosan fenyegető ügyben? 

Immár több mint egy hete történt, de egy árva szó sem esett eddig róla a „teljesen szabad” és „pompásan független” fősodratú magyarországi sajtóban.

November 17-én, a szabadságért és demokráciáért vívott küzdelem szlovákiai emléknapján a választásokon győztes SMER párt több száz résztvevővel az új kormányzást megalapozó kongresszust tartott a pozsonyi várban. A meghívott vendégek között a hozzánk eljutott hírek szerint amerikai, kínai, és más, közöttük magyar diplomaták is jelen voltak.

Az eseményen beszédet mondott a párt elnöke, a negyedik miniszterelnöki mandátumához érkezett Robert Fico. Beszédében taglalta a kormánya előtt álló feladatokat és kihívásokat, külön fejezetet szentelve az Egészségügyi Világszervezet, a WHO kebelében zajló kendőzetlen világhatalmi törekvésekre.„Ha valakinek a COVID-vakcinázásokkal kapcsolatban (a hivatalostól – szerk. megj.) eltérő véleménye volt, őket a társadalomra nézve veszélyeseknek nevezték. A média nyíltan így írt – emlékeznek –, idézem: »hogy minden oltatlan disznóként visítson majd kínjában«. Ráadásul kijelentették, hogy erőszakot kell alkalmazni mindazokkal szemben, akik elutasítják a »vírus-politikát«.  Mára bebizonyosodott, hogy a mi szabadon megfogalmazott véleményünk a lezajlott vakcinázásról és a (korábbi) kormányzatnak a COVID-ellenes intézkedéseiről – amelyek durván sértették az emberi jogokat – helyes és indokolt volt. Egyik tanulmány a másik után bizonyítja a be nem vizsgált, kísérleti állapotban lévő vakcinákkal történt tömeges oltakozás botrányos következményeit.  Igen, mint a (SMER) párt elnöke, és úgy is mint miniszterelnök megerősítem, hogy támogatni fogom az új kormányzati koalíció egyes politikusainak azon törekvéseit, hogy politikailag értékeljük azt, hogy 2020 és 2021 között a kormányzat miként tévelygett, és azt is, hogy vessünk egy pillantást a költekezés pénzügyi vetületeire, az olykor teljesen értelmetlen vakcina- és orvosi eszköz-beszerzésekre. Azt is egészen egyértelműen kijelentem, hogy a SMER, a szlovákiai szociáldemokrácia (pártja) – és én mint a kormány elnöke sem – nem fogja támogatni az Egészségügyi Világszervezetnek (WHO) a pandémiák elleni harc irányításában való felhatalmazását, a szuverén államokkal szembeni megerősítését. (Nagy taps)  Ki kell mondani, hogy ilyen ostobaságot csakis azon kapzsi pharma-cégek agyalhattak ki, amelyek érzékelték egyes kormányoknak az ellenkezését a kötelező vakcinázásokkal szemben.  A Szlovák Köztársaság Alkotmányával összhangban az Egészségügyi Világszervezetet erre feljogosító nemzetközi szerződést el kell fogadnia a Szlovák Köztársaság Nemzeti Tanácsának. Nem hiszem, hogy a szuverén szlovák pártok ehhez hozzájárulnának. A SMER párt és parlamenti képviselői biztosan nem!”

Vajon Magyarország szabadságharcos szerepben tetszelgő kormánya valaha végre a sarkára áll-e ebben a magyar nemzetet puszta létében halálosan fenyegető ügyben?  Vagy országunk még mindig ott tart Orbán Viktor miniszterelnöknek a vakcinázást erőltető, fenyegető kijelentésénél, hogy aki nem oltatja be magát, az meg fog halni!? A jelek szerint IGEN. Magyarország ugyanis nemhogy megpróbálna távolságot nyerni a világdiktatúrára törekvő WHO-tól, egyenesen keblére öleli azt, százfős WHO-regionális központ létrehozásáról döntve.

A magyarországi sajtónak Robert Fico szlovák miniszterelnök bejelentéseinek elhallgatására való igyekezete érthető, de MEG NEM ENGEDHETŐ.

A Magyarok Világszövetsége 2022. február 28-án elsőként figyelmeztetett a WHO képében lopakodó világméretű egészségügyi diktatúra veszélyére, és minden vezető testületének határozatával megerősítve követeli Magyarországnak a WHO-ból való azonnali kilépését.

Rober Fico november 17-én elhangzott beszédének angol nyelvű felirattal ellátott részlete itt tekinthető meg:

https://tube.doortofreedom.org/w/7p5BS78E5tNn8XNQx319ic

———————————————————————

Kövessen minket honlapunkon – www.mvsz.info – és

a Magyarok Világszövetsége Fb-oldalon is.

MVSZ Sajtószolgálat

11397/231125