Tiszta pénzzel az új erkölcsért

Pénzügyi és gazdaságpolitikai konferencia

Dolgozatkérő levél

Tudatjuk, hogy idén, augusztus 15-20. között sor kerül a Magyarok XI. Világkongresszusára, Szkítákkal a Sötétség ellen címmel, amelynek fő célkitűzéseit az itt mellékelt ALAPVETÉS tartalmazza. A Világkongresszus keretében számos konferenciát szervezünk, ezek között egy pénzügyi és gazdaságpolitikait is, amelynek címe – a Világkongresszus címével és alcímével összhangban – Tiszta pénzzel az új erkölcsért, hiszen a pénzrendszer meghatározza minden egyes ember életét.

A következő témaköröket kívánjuk tárgyalni: államadósság, devizahitelek, adósság elengedés, kamatmentesség, újraosztás, a pénzrendszer folyamatban lévő változása (CBDC, QFS, stb.), globalizmusról és lokalizmusról másként, a VÁLTOZÁS gyorsítása Magyarországról.

Kérjük az érdeklődőket, akik dolgozattal jelentkeznének, hogy írják meg tervezett előadásuk címét és rövid kivonatát (max. 1000 leütés). Amennyiben képet is kívánnának mellékelni, úgy kérjük, hogy azt jpg-formátumban külön csatolják. A jelentkezéseket 2024. március 4-ig várjuk az mvsz@mvsz.hu címre.

A beküldött jelentkezéseket konferenciánk Szervezőbizottsága legkésőbb 2024. április 1-ig kiértékeli, és dönt befogadásukról. A befogadott dolgozatok megírására a szerzőknek majd 6 hét áll rendelkezésükre.

Tudatjuk, hogy mindazok, akiknek befogadjuk a dolgozatát, a Magyarok XI. Világkongresszusának előadói lesznek, akik egyben a Világkongresszus szavazati joggal rendelkező felsőházi elvű küldöttei.

A konferenciával kapcsolatos gondolatainkat sajtótájékoztatón mutattuk be, amelynek felvétele itt megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=UCuyNKFiJdE&t=25s

Szeretettel várjuk érdeklődő nemzettársaink jelentkezését.

Budapest, 2024. február 1.

Dr. Drábik János Varga István

a konferencia elnöke a konferencia társelnöke

Patrubány Miklós,

a Világkongresszus Szervezőbizottságának elnöke

Melléklet:

A Magyarok XI. Világkongresszusa – ALAPVETÉS

https://www.facebook.com/vilagszovetseg/posts/688891306776803

————————————————————————–

Kövessen minket a honlapunkon www.mvsz.info is.

A 86. életévébe lépett, legnagyobb magyar civil szervezet 2000 óta semmilyen állami támogatásban nem részesül.

Közhasznú szervezetünket ezen a bankszámlán lehet támogatni:

10300002-20102159-00003285.

Idén minden beérkezett támogatást a Magyarok XI. Világkongresszusára fordítunk.

MVSZ Sajtószolgálat

11447/230202