Patrubány Miklós a magyar társadalomban láthatatlanul jelen lévő szkíta falról, a pedofil-botrányról és az évente eltűnő húszezer magyarországi gyermekről beszélt.

Február 15-én megtartott nemzetpolitikai előadásában a Magyarok Világszövetségének elnöke részletesen taglalta az ország jelenlegi súlyos politikai válsága és az egy hónappal korábbi „szkíta”-provokáció közötti összefüggést. Értelmezésében az államfő lemondásával kezdődött és még elhúzódó belpolitikai válság logikus következménye annak, hogy a politikum megkísérelte lejáratni az évezredek óta makulátlanul megőrződött szkíta erkölcs és szellemiség jó hírnevét. A szkíta nemzetet sikerült 3-4000 év alatt eltüntetni a föld felszínéről, a jó hírét azonban nem. A mostani válság abból adódott, hogy a magyar politikum beleverte a fejét a magyar társadalomban tovább élő szkíta erkölcs láthatatlan falába.

Ezzel a tanulsággal elhárulni látszik az egy hónappal ezelőtti támadás, és zöld utat nyert az augusztusban sorra kerülő Magyarok XI. Világkongresszusa, amelynek címe: Szkítákkal a sötétség ellen.

A bicskei gyermekotthon körül kirobbant belpolitikai válságról Patrubány Miklós megállapította, hogy annak szálai elképesztő mértékben érintik a magyar politikai osztály legfőbb vezető rétegét. Amikor a politika ilyen mélyen és ilyen hosszan tartóan sző át egy ügyet, akkor az igazság feltárása módfelett megnehezedik. Az elnök a történelemben nem ritkán előforduló Justiz-Mord lehetőségét is felvetette. Követelte, hogy bicskei gyermekotthon igazgatója, V. János perének, valamint a bűnpártolás miatt egy másik perben elítélt aligazgató, K. Endre perének teljes anyagát hozzák nyilvánosságra.

Amennyiben ennek az érintettek emberi jogai esetleges sérülése miatt akadálya lenne, úgy egy teljesen politikamentes esküdtszék elé tárják az anyagot.

Megjegyezte, hogy ennek nem lehet terjedelmi akadálya, hiszen a COVID-„vakcinák” okán az amerikai gyógyszeróriást, a Pfizert a bíróság arra kötelezte, hogy havonta 50.000 oldalt hozzanak nyilvánosságra. El lehet tehát máris kezdeni az egykori bicskei Batthyány-kastélyban történtek bírósági anyagának digitalizálását.

Patrubány Miklós beszélt a Magyarországon évente eltűnő gyermekek elképesztően magas számáról, amelynek nagysága 20 ezer körüli. Közülük sokan előkerülnek, de arra nincs pontos adat, hogy hányan?

Korunk erkölcsi mélyrepülésű, globalizált világában rossz arra gondolni, hogy mi minden történhet az eltűnt gyermekekkel. A tisztánlátásért, és a megfelelő intézkedések meghozatalához elengedhetetlen, hogy pontos képet nyerjünk a ténylegesen eltűnő, soha elő nem kerülő gyermekek számáról.

Miután a magyar törvények szerint minden eltűnt gyermek esetében az előkerüléséig, de nem kevesebb, mint kilencven évig nyitva marad a nyomozás, a Magyarok Világszövetsége követeli, hogy 1934-ig visszamenően hozzák nyilvánosságra éves bontásban azoknak az eltűnteknek a számát, akik mind a mai napig nem kerültek elő.

Tekintettel az előadásában tárgyalt kérdések érzékeny voltára – a szokástól eltérően –, az elnök ezúttal nem adott teret a hozzászólásoknak.

Előadása végén Patrubány Miklós Emléklappal tüntette ki azokat, akik a decemberi napfordulón a Turul Ház előtt megtartott, A Fény születésétől Jézus Urunk születéséig című Magyar Szer létrejöttében és a Szent Korona másolatának őrzésében szerepet vállaltak: Ónodi Krisztián főszervezőt, Dányi Róbert nemzetőr ezredest, Garamszegi József nemzetőr őrnagyot és Dózsa István nemzetőr főtörzsőrmestert.

Patrubány Miklós előadásának teljes felvétele itt tekinthető meg:

—————————————————————————————————–

Kövessen minket a honlapunkon www.mvsz.info  is.

A 86. életévébe lépett, legnagyobb magyar civil szervezet 2000 óta semmilyen állami támogatásban nem részesül.

Közhasznú szervezetünket ezen a bankszámlán lehet támogatni: 10300002-20102159-00003285.

Idén minden beérkezett támogatást a Magyarok XI. Világkongresszusára fordítunk.

MVSZ Sajtószolgálat

11454/230214