Petőfi Sándor holtában való megalázása mindennapossá vált Orbán Viktor Magyarországán.

Nem elég, hogy a magyar állam 35. éve nem engedi méltósággal eltemetni Petőfi Sándor hamvait, nem elég, hogy születésének 200. évében a kormány méltatlan minisztere eltávolítja a honvéd őrnagy költő nevét Budapest egyik emblematikus honvéd laktanyájáról, és a kormány sportot űz abból, hogy Március 15-én, azon a napon, amely Petőfi Sándor nélkül 1848-ben eseménytelenül telt volna, manapság ne lehessen megkoszorúzni Pesten, a Nemzeti Múzeum lépcsőjénél, ahol akkor először hangzott el a 12 Pont és a Nemzeti Dal. Nem, ez mind nem elég!

A kormány idén, Március 15-ének előestéjén Széchenyi-díjjal tüntette ki, azt a Hermann Róbertet, aki a legnagyobb kerékkötője annak, hogy Petőfi Sándornak meg lehessen adni a nemzeti kegyeletet, és méltó módon meg lehessen emlékezni az 1849-ben Szibériába hurcolt, ott elpusztult magyar honvédek százairól, de lehet, hogy ezreiről. Az ami amúgy felfoghatatlan lenne, és aminek alapos és kellő bizonyítékát szolgáltatja Varga Domokos György, a Szilaj Csikó főszerkesztője, tegnapi, Március 15-i jegyzetében, nos, az könnyen érthetővé válik, ha megtudjuk: Hermann Róbert legnagyobb „tudományos érdeme” az, hogy Orbán Viktor osztálytársa volt…

Varga Domokos György írása, amely Petőfi Sándor emlékének újabb meggyalázása miatt megmentette a Haza becsületét, itt olvasható:

https://www.szilajcsiko.hu/single-post/megint-uzent-a-melyallam-varga-domokos-gyorgy-jegyzete

Gratulálunk Varga Domokos Györgynek ehhez a megszólalásához, és csupán annyit fűzünk hozzá, hogy az Általa kárhoztatott Üzenet, nem a mélyállam üzenete, hanem a mai magyar államé.

————————————————————————————

Kövessen minket a honlapunkon www.mvsz.info is.

A 86. életévébe lépett, legnagyobb magyar civil szervezet 2000 óta semmilyen állami támogatásban nem részesül.

Közhasznú szervezetünket ezen a bankszámlán lehet támogatni:

10300002-20102159-00003285.

Idén minden beérkezett támogatást a Magyarok XI. Világkongresszusára fordítunk.

MVSZ Sajtószolgálat

11483/240316