2020. március 15-én, a COVID-fasizmussal beköszöntött hatósági tiltással dacolva a Magyarok Világszövetsége ünnepélyes emlékező menettel végigkoszorúzta az 1848. március idusának emlékét őrző helyszíneket Pesten. A tiltással szembeni ellenállását megismételte 2021-ben, és ezzel új hagyományt teremtett. Azóta minden évben Talpra magyar! felhívással ekként ünnepel a világ legnagyobb magyar civil szervezete. Ünnepelt volna idén is, ha nincs az első helyszínen, a Nemzeti Múzeum lépcsőjénél az az eget rengető botrány, amelyről pár órával később Patrubány Miklós a Pilvax kávéháznál a Mi Hazánk által rendezett megemlékezésen beszámolt. 

A megrökönyödés okozta tanácstalanság pillanatai után Tarczi István operatőr felmászott a Petőfi-emléktáblát gyalázatosan elbarikádozó állványzatra, és kényesen egyensúlyozva, egy korláton áthajolva, fölülről beakasztotta a nemzetiszínű szalaggal díszített koszorút…

E képek és a mellékelt videó láttán nem kétséges:

 

Csák
János kultúráért felelős miniszternek le kell mondania!

Tarczi István összeállításán láthatóak mindhárom helyszín történései egyetlen videón, itt:  https://www.bitchute.com/video/coUXEFpO9RQ5/

 

A Múzeum-kertben Gyetvay György Gergely, az MVSZ Fővárosi Szervezetének elnöke mondott beszédet. A Landerer & Heckenast nyomdánál Rácz Szabó László, az MVSZ Délvidéki Országos Tanácsának elnöke, a Március 15. téren álló Petőfi-szobornál pedig dr. Tamasi József, az Orvosok a Tisztánlátásért mozgalom alapítója, az MVSZ WHO Munkacsoportjának elnöke volt a szónok.

 

Mindhárom helyszínen a Himnusz és a Székely Himnusz éneklésével kezdődött, és a Szózattal végződött a koszorúzással egybekötött megemlékezés.

 

Az MVSZ Talpra magyar! c. emlékező menetéről részletesen tudósított a Facebook-on és a YouTube-on Cserép Anikó, a Mi Hazánk tudósítója.

 

Beszámolója és képei itt tekinthetők meg: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02kg2WhCorVeDVaBQkhrTqV6hK7vBy29T5D8xKCMBNgHqWBZXnBBpuKEJLecJrDiTzl&id=100076287027229&sfnsn=mo

 

Patrubány Miklós beszéde a Pilvaxnál, itt: https://mail.google.com/mail/u/0/#search/kun.aniko.maria%40gmail.com?compose=new&projector=1

 

A Petőfi-szoborhoz tartó menet, itt: https://www.youtube.com/watch?v=qht3Hl59KxU

 

dr. Tamasi József beszéde a Petőfi-szobornál, itt: https://www.youtube.com/watch?v=UAOEb2tMQyk

 

Alább közzétesszük dr. Tamasi József emlékbeszédének teljes szövegét.

 

 

Március 15. 2023-ban

 

A hatalom éhes erkölcstelen, romlott kisebbség folyton újra termeli önmagát. Mint ahogyan a magáért kiállni képtelen, megvezethető sehonnani bitang ember is. Akkor a Habsburg elit, most a globalista elit képében jön a zsarnok, akkor kizsákmányolt parasztként, nemesként, most beoltott, megnyomorított, agymosott, csak a tévét bámuló beteg emberként. Az elnyomottak egy része felébred újra és újra, néha előbb, máskor később. Akkor a márciusi ifjaknak hívták őket, ők gerjesztették a forradalmat, most az oltatlanok az ifjak, kérdés, hogy hányan lesznek márciusiak. Mert a megújulás azok közül jöhet, akik kitartottak, ellenálltak a zsarnoki nyomásnak és kellő hazafiságot bizonyítottak az elnyomással szemben.

 

A COVID hazugság megbukott, azért hagyták abba, mert megbuktak, mert végül mégis mi a maroknyi ellenálló lettünk az erősebbek, pénz, paripa, fegyver nélkül. Elhitették, hogy nagy a baj és COVID oltások állíthatják meg a bajt. Az egyetlen dolog, amit a COVID oltásokkal megállítottak, az az emberek szíve volt. Sokan most látják be, hogy mennyire becsapták.

 

És akkor meg kell válaszolnia mindenkinek a kérdést magában, az a hazugság megbukott és a következő hazugság? Azt megint elhisszük? Gonosz Putyin által gerjesztett háborút, a bankkártya egyszerűbbé teszi életünket szlogent, a CO2 lábnyomunk csökkentése érdekében fel kell mérni és hőszigetelni kell a házainkat, az infláció pusztítása elkerülhetetlen, a mezőgazdaságot sújtó időjárás a Jóisten elrendezése, távolról is megállítható elektromos autók és bennünket lelketlenül ellenőrző robot rendőröknek, drónoknak kell gyártani akkumulátorokat, így a felemelkedésünk kulcsa az akkumulátor nagyhatalommá válás?

 

Ezeket az újabb hazugságokat is beveszi a magyar emberek 60%-a, mint az oltást? Aki akarja tudhatja, hogy minden modern kori háborút ugyanez a COVID-ban megbukott háttérhatalmi elit generálta, miért lenne most másként, függetlenül attól, hogy orosz, vagy amerikai, vagy ukrán képében jelenítik meg a konfliktust. Mindenki tudhatja, hogy a bankkártya függővé, bármikor zsarolhatóvá és főként ellenőrizhetővé tesz minket, az infláció egy szándékosan gerjesztett folyamat, az időjárási szélsőségek már évtizedek óta ember, a hatalmi elit által szabályozottak, az akkumulátor gyárak épp az életünket jelentő élelmiszer előállítástól, mezőgazdasági nagyhatalom létünktől és tiszta környezettől veszi el a lehetőségünket.

 

Továbbra is megtévesztenek benneteket a sokféle színjátékkal: Orvosi Kamara harca a Kormánnyal, jobb oldal harca a baloldallal, világjárványok legyőzése WHO egységes irányításával, gyorsabb internet 5 G -vel, egyszerű bevásárlás multinacionális bevásárlóközpontokban. Mindegyik lépés ugyanazt szolgálja, mégpedig a gúzsba kötésünket, a szabad döntéseink totális elvételét, az „Új Világrendet”. A Világgazdasági Fórum és globalista partnereik világméretű zsarnokságot hoznak létre épp a fejünk felett, amely fokozatosan megvon minden jogot, szabadságot és tulajdont az emberiségtől. Állításuk szerint ez javítani fogja a világ állapotát, de ez a következő óriási hazugság. Engedd el a kényelmet, szállj szembe a „Habsburg zsarnokkal”, amit most úgy hívnak: Nagy Reset, Agenda 2030, Agenda 21, Build Back Better, WHO a pándémia ellen, New World Order, „Új Világrend”!

 

Magyarok! Meddig hagyjuk, hogy ennyire rászedjenek bennünket? Meddig nézitek és olvassátok a mainstream médiát, meddig hagyjátok az agymosást? Mikor értitek meg a márciusi ifjak igazi üzenetét? Őszinteség, tisztánlátás, bátorság, kiállás, hazafias felelősség a többiekért, másokért, a magyarokért. Nézd a SZKITA tévét, keresd az ősi magyar erkölcsöt, ne higgy a politikusoknak, keresd a közeledben levő ébredők alkotta sejteket.

 

Talpra magyar, hí a haza….

 

dr. Tamasi József

 

Képek: Tarczi István

Íme, Petőfi Sándor emléktáblája a Nemzeti Múzeum lépcsőjénél 2023. március 15-ém, ott ahol napra pontosan 175 évvel ezelőtt elhangzott a Nemzeti Dal és a Mit kíván a Magyar Nemzet c. 12 pont, és ezzel megszületett a modern magyar nemzet. Történik mindez Petőfi Sándor születésének 200. évében !!!
Gyetvay György Gergely az elbarikádozott Múzeum-lépcsőnél…
Rácz Szabó László a Landerer & Heckenast nyomdánál…
dr. Tamasi József a Petőfi szobornál mondott beszédet.

 

MVSZ Sajtószolgálat

11194/230319