Felhívás

 

Vajon ki bújik meg a Nemzeti Internetfigyelő illetve az Erdélyi Autonóm Szövetség nevek mögött?

 

Nemzeti Internetfigyelő (NIF) néven működő internetes fórum már több ízben közölt a Magyarok Világszövetségét és annak elnökét becsmérlő, sok esetben valótlan állításokat tartalmazó, lejárató jellegű írásokat.

 

Ezek között az utóbbi időben többször előfordult a cikkek aláírójaként a magát Erdélyi Autonóm Szövetségnek tituláló, gyulafehérvári illetőségűként hivatkozott szervezet.

Az MVSZ a maga és elnöke jóhírének megvédése érdekében megpróbált utánajárni ennek az állítólagos szövetségnek, de ez a NIF hírein kívül máshol nem szerepel, sem hazai, sem erdélyi hivatalos nyilvántartásban, de nem ismeri őket az általunk megkeresett több személy, szervezet közül egy sem, pl.: a Gyulafehérvári Római Katolikus Érsekség sem!

 

Ez irányú írásos érdeklődésünket a NIF válasz nélkül hagyta, nem vállalja a felelősséget a becsületsértő tartalmú írások közléséért, hivatalos szerkesztősége, címe, székhelye nincs, a szerkesztőként megjelölt személyek (ha egyáltalán valós nevek) egyéb adat hiányában szintén elérhetetlenek. Ily módon igyekeznek elbújni a számonkérés elől.

 

Kérjük tehát olvasóinkat, hogy aki ismeri e „bátor” írástudók és terjesztők bármelyikének elérhetőségét, szíveskedjék közölni azt velünk.

 

Segítségüket előre is köszönjük.

 

Magyarok Világszövetsége

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

11197/230322