Szakállas Katalin holnap, január 15-én, este 8 órakor a Hír Tv Credo című műsora vendége lesz.

Ajánló:

A szerző, Szakállas Katalin négygyermekes anya, aki a tökéletes országot keresi, ahol gyermekeit nyugalomban, jólétben nevelhetné. Ez a keresés vezet ahhoz, hogy életéből húsz esztendőt Kanadában tölt, s közben rájön: nincs tökéletes. 

Húsz év alatt alaposan kiismeri a kanadai társadalmat: az iskolarendszert, az egészségügyet, a szociális ellátást. Megtapasztalja a genderelmélet gyermekekre gyakorolt hátborzongató hatását az óvodától kezdve az egyetemig.
Olyan dolgokat vesz észre, melyeket az átutazó turista nem lát meg, csak az, aki abban a társadalomban él, dolgozik és ott gyerekeket nevel.

Négy gyermeke közül az első császárvágással született, a másodiknál már bábák segédkeztek, a harmadik olyan gyorsan jött erre a világra, hogy csak a gyorsmentők értek ki a szüléshez, a legkisebbik pedig a hálószoba zavartalan nyugalmában látta meg a napvilágot.

„Hétpróbás” anyaként tapasztalatait, élményeit és hasznos tanácsait osztja meg e kötetben a magyar nőkkel, anyákkal Szakállas Katalin.

 

S hogy mi a szerző üzenete számunkra? Legyünk bátrak, okosak, vállaljuk a küldetésünket, járjuk a saját utunkat, és használjuk a józan eszünket. Ne ijedjünk meg a nehézségektől sem, hanem találjuk fel magunkat minden helyzetben.
Feleségnek, anyának lenni embert próbáló feladat, s e szerepkörben helytállni sehol sem egyszerű – Kanadában sem. Azt hiszem e könyv tartogat néhány meglepetést azok számára, akik azt gondolják, hogy nyugaton az élet szebb, könnyebb, vidámabb – esetleg tökéletes. (PhDr. Husvéth Renáta PhD)

 

A könyv kapható a Magyarok Világszövetsége székházában, a Püski Könyvesboltban és a Líra Rákóczi úti könyvesboltjában. Megrendelhető posta úton is.

Ára: 2990 Ft

 

Ha átutalja könyv árát, akkor azt haladéktalanul postázzuk.
Ne feledje megírni pontos címét.

 

Bankszámlánk:
HU19 1030 0002 2010 2159 7052 3285
MKB Bank Nyrt. – 1056 Budapest, Váci u.38., Swift: MKKBHUHB
Magyarok Világszövetsége
1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.

A Nemzeti konzultáció Trianonról folytatódik!
Gyűjts Trianon ellen tíz aláírást Te is!

 

 

MVSZ Sajtószolgálat
10312
ir/200114