Húsvét Nagyhetén “nemzeti” oldalról rárontottak a Magyarok Világszövetsége elnökére. Sajtószolgálatunk nem kívánta a kereszténység legnagyobb ünnepére való készülődést ezzel az üggyel megzavarni, ám most kitérünk a történtekre. Elsőként Varga Domokos György írását tesszük közzé.

„A hatalom éppen nem volt abban a helyzetben, hogy … nyíltan nekimenjen akár Patrubány Miklósnak, akár az MVSZ-nek. De a hatalom természetét ismerve, nem lehet kétségünk afelől, hogy kapóra jön neki minden, ami ellenlábasát megrendítheti. Például Stoffán György „nemzeti radikális” újságírónak és „nemzeti radikális” csőcselékének az MVSZ elnökére való rárontása. Mivel „érdemelte” ki Patrubány az alább felidézendő hangütést?” – kérdi kisebb tanulmánnyal felérő véleménycikkében Varga Domokos György, és meg is adja rá a választ:

 

„Ama kevesek egyike, aki tiszteletre méltó eltökéltséggel és bátorsággal, kezdetektől fogva hangot és teret adott a kovidönkénnyel szembeni tiltakozásoknak, Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke.”

 

Varga Domokos György teljes írása itt olvasható:

https://www.szilajcsiko.hu/single-post/varga-domokos-gyorgy-stoffan-es-a-nemzeti-csocselek-az-onkeny-szolgalataban-ossztuz-patrubanyra

 

——————————————————————————————

Kövessen minket a Magyarok Világszövetsége Facebook-oldalon is.

 

MVSZ Sajtószolgálat

11047/220423